Atos şi Siemens anunţă prelungirea până în 2020 a parteneriatului strategic

D.I.
Companii #IT / 28 martie 2018

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Atos şi Siemens au anunţat că îşi vor consolida cooperarea strategică şi plănuiesc să dezvolte în continuare businessul comun până în 2020, printr-un plan de go-to-market şi un program reunit de investiţii şi inovaţie, se arată într-un comunicat remis Redacţiei.

Potrivit documentului, cele două companii au majorat investiţia comună cu încă 100 de milioane de euro, ajungând la o valoare totală de 330 de milioane de euro, triplând astfel suma iniţială.

Reprezentanţii Atos precizază că programul de inovare şi investiţii urmăreşte să îmbunătăţească strategia digitală a Siemens şi Atos şi să dezvolte capabilităţi comune în domeniile analizei datelor, Inteligenţei Artificiale, serviciilor avansate de conectivitate şi de Internet of Things (IoT), securităţii cibernetice şi tehnologiilor de servicii digitale "pentru a sprijini transformarea digitală a clienţilor printr-o suită de soluţii de IoT de tipul end-to-end".

Thierry Breton, Preşedinte şi CEO al Atos SE, a declarat: "Alianţa strategică dintre Atos şi Siemens, care a debutat în 2011, este unică în industria noastră. Prin colaborarea digitală, combinăm cunoştinţele noastre din industrie şi tehnologie pentru a susţine împreună transformarea digitală a clienţilor noştri. Cu ajutorul suitei de soluţii combinate de IoT MindSphere - Codex, sunt convins că partenerii şi clienţii noştri vor beneficia şi mai mult de pe urma acestei alianţe strategice".

Potrivit sursei citate, de la începutul parteneriatului în 2011, Siemens şi Atos au înregistrat comenzi de 2,5 miliarde de euro. În cadrul ultimei reuniuni din 9 martie 2018, Consiliul Alianţei Atos-Siemens şi-a exprimat satisfacţia faţă de performanţa acestei colaborări, care continuă să-şi depăşească obiectivele.

La rândul său, Roland Busch, Chief Technology Officer şi membru al Consiliului de Administraţie al Siemens AG şi membru al Consiliului de Administraţie al Atos SE, a afirmat: "Alianţa a continuat să obţină rezultate puternice de business, abordând în acelaşi timp tehnologii digitale inovatoare. Ne vom baza în continuare pe puterea ambelor companii şi vom folosi programul de investiţii comune pentru a ne extinde capabilităţile în domenii precum Cybersecurity şi Inteligenţă Artificială. De asemenea, este important pentru noi să avem un partener cheie pentru ecosistemul MindSphere cum este Atos, care sprijină pe deplin ambiţiile noastre".

În comunicat se mai arată că Atos şi Siemens au format un parteneriat strategic global în vara anului 2011. Ca parte a acestei colaborări, Siemens a contribuit cu soluţii şi servicii IT la businessul Atos, în schimbul a aproximativ 12,5 milioane de acţiuni Atos.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb