"Avangate" urmăreşte vânzări de un miliard de dolari şi listarea pe NASDAQ

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 octombrie 2010

"Avem ca obiectiv să ne extindem puternic la nivel internaţional şi, pentru a reuşi acest lucru, avem în plan ca, în următorii 2-3 ani, să mai deschidem încă 3 birouri în afara României", a precizat Carmen Sebe.

"Avem ca obiectiv să ne extindem puternic la nivel internaţional şi, pentru a reuşi acest lucru, avem în plan ca, în următorii 2-3 ani, să mai deschidem încă 3 birouri în afara României", a precizat Carmen Sebe.

Obiectivele de business pentru următorii ani ale "Avangate", compania multinaţională cu pedigree românesc, sunt atingerea primului miliard de dolari din vânzări până în 2015 şi cotarea pe NASDAQ, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Recent separată din GECAD ePayment, societatea are cinci ani de activitate pe piaţa globală a soluţiilor de distribuţie electronică de software.

"Convingerea mea este că atingerea acestor două ţinte va marca un punct de cotitură pentru industria IT locală şi mai ales pentru exporturile româneşti de software. Avem o creştere anuală de peste 100% şi ne aşteptăm ca veniturile să evolueze similar şi pe viitor", a spus Carmen Sebe, CEO al "Avangate".

Soluţia "Avangate" a fost lansată pe piaţa internaţională în 2005 şi, de atunci, a urcat permanent în ierarhia dezvoltatorilor mondiali de soluţii de tip ESD (Electronic Software Distribution). "Avangate" oferă companiilor de software soluţii pentru vânzarea produselor la nivel global, prin orice canal de distribuţie, fie că este vorba de magazine online sau de vânzări prin reţele de afiliaţi sau distribuitori.

Soluţiilor eCommerce şi de ges-tiune a partenerilor, specifice indus-triei de software, li se alătură servicii cu valoare adaugată, cum ar fi cele de web marketing - SEO, PPC, uzabilitate, listare de produse soft-ware pe portaluri de download şi con-sultanţă în vânzarea de software. De asemenea, "Avangate" pune la dis-poziţia clienţilor săi şi o reţea pro-prie de peste 18.000 de afiliaţi, ce contribuie la promovarea brandurilor şi produselor software la nivel global.

"Avem ca obiectiv să ne extindem puternic la nivel internaţional şi, pentru a reuşi acest lucru, avem în plan ca, în următorii 2-3 ani, să mai deschidem încă 3 birouri în afara României", a adaugat Carmen Sebe.

Echipa va creşte cu cel puţin 40 de specialişti în vânzări software, business development, marketing online şi operaţional. "Avem în permanenţă posturi des-chise pe pagina noas-tră de cariere, iar numărul oportunităţilor de angajare va creşte, pentru a putea acoperi necesarul de personal, atât pentru biroul din România, cât şi pentru reprezentanţele pe care le vom inaugura", potrivit reprezentantului companiei.

"În viitor dorim să ne implicăm mai mult în a sprijini comunitatea de dezvoltatori de software din Româ-nia, prin asocierea în diverse proiecte pentru tinerii antreprenori. Cred că am dovedit până acum că o companie românească pornită de la zero aici poate ajunge, cu o echipă puternică şi cu viziune, să se lupte de la egal la egal cu cei mai mari jucători mondiali din piaţa de software", a conchis Carmen Sebe.

În prezent, peste 90% din veniturile societăţii provin din export, incluzând aici şi veniturile generate de companii software româneşti, care vând în afara ţării prin "Avangate". Regăsindu-se în top 5 producători de soluţii ESD din lume, compania are peste 1500 de clienţi.

Echipa va creşte cu cel puţin 40 de specialişti în vânzări software, business development, marketing online şi operaţional.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb