AXIGEN aduce emailurile pe mobil

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 mai 2008

Noua versiunea beta AXIGEN Mail Server 6.1 a fost lansata de Gecad Technologies, prin producătorul de solutii de mesagerie electronică AXIGEN.

Aceasta permite utilizatorilor să îşi acceseze căsuţele poştale, prin interfaţa Mobile Webmail, de pe telefoane mobile inteligente (smartphones) şi organizatoare personale (PDA-uri).

Oana Bornaz CEO AXIGEN/Gecad Technologies declara "Funcţionalităţile legate de mobilitate sunt disponibile începând cu versiunea 6.1 beta pentru toţi utilizatoriii ediţiilor Business şi Enterprise ale AXIGEN Mail Server. Având Mobile Webmail şi funcţii de colaborare, AXIGEN este acum o soluţie de mesagerie viabilă pentru clienţii din segmentul companiilor mari".

Noile funcţionalităţi pe care le aduce AXIGEN Mail Server beta 6.1 permit utilizatorilor să îşi verifice şi să răspundă la mesajele de email folosind în acest scop dispozitivele mobile cu acces la Internet. Experienţa de utilizare a emailului mobil este completă, posesorul acestuia putând nu doar să citească mesajele şi să răspundă la ele ci şi să descarce fişierele ataşate mesajelor, să vizualizeze contactele din clientul de email (Oulook), şi multe altele.

Noua versiune AXIGEN dispune şi de filtrare GeoIP care dă administratorilor de sistem posibilitatea să determine pe baza IP-ului locul unde se situează geografic expeditorul emailului şi să creeze reguli de utilizare a poştei electronice potrivit situaţiei respective. Astfel, spre exemplu, el poate interzice sau permite accesarea emailurilor trimise din anumite ţări. Localizarea în funcţie de IP le permite furnizorilor de Internet (Internet Service Providers-ISP) să prevină spamul pe email şi pe site-urile web, marcând mesajele care provin mai ales din ţările care nu au o legislaţie foarte puternică în acest domeniu.

Soluţiile AXIGEN sunt acum îmbunătăţite prin oferirea de servicii de tip clustering şi prin integrarea cu o nouă tehnologie de arhivare (MailArchiva).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb