BCS România lansează în premieră prima soluţie SAP pentru IMM-uri

A.S.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 august 2004

Business Romania Consulting Services (BCS România), singurul partener SAP ce integrează soluţii software pentru întreprinderi mici şi mijlocii (IMM-uri), lansează în premieră pe piaţa românească soluţia destinată comercianţilor, importatori şi distribuitori de bunuri de orice natură. Soluţia, denumită BCS Wholesales, rezolvă aspecte actuale din import şi distribuţie furnizînd instrumente de gestiune, planificare, urmărire şi optimizare, în timp real, a întregului lanţ de aprovizionare-stocare-desfacere.

Compania BCS România este primul partener SAP ce foloseşte metodele moderne de dezvoltare şi implementare ale sistemului SAP - All-in-One, realizînd soluţii preconfigurate, pentru diverse sectoare de activitate, cum ar fi importul şi distribuţia. Soluţia BCS Wholesales este construită pe o platformă solidă, scalabilă, se poate adapta oricărei dimensiuni a unei afaceri, este în conformitate cu legislaţia românească şi este actualizată în funcţie de modificările legislative.

Dan Petrescu, directorul BCS România, spune: "Beneficiile clientului constau într-un retur rapid al investiţiei, datorat unui sistem ce permite automatizarea tranzacţiilor, monitorizarea şi optimizarea afacerii în timp real, precum şi o implementare rapidă, cu costuri reduse şi uşor de asimilat, dar şi mult mai lipsită de riscuri. Echipa managerială poate monitoriza în timp real activitatea din toate departamentele, analiză pe baza căreia pot crea scenarii de creştere sau de intervenţie în anumite probleme". BCS Romania pregăteşte pentru a fi lansate, în scurt timp, soluţiii specifice pentru anumite segmente din industrie şi în particular pentru IMM-urile din domeniul producţiei la comandă şi al celui ce oferă servicii de întreţinere de echipamente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb