BenQ lansează două modele de camere foto digitale din seria C

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 31 martie 2009

BenQ anunţă lansarea a două noi modele de camere foto din seria C, BenQ C1020 şi C1220.

Rezoluţie înaltă într-o cameră foto compactă

Camera foto BenQ C1220 dispune de o rezoluţie de 12 megapixeli şi de un senzor de imagine CCD de 1/2.3 inci, graţie căruia imaginile rezultate în urma fotografierii sunt foarte precise, de o calitate superioară şi, cel mai important, cu un nivel extrem de scăzut de zgomot de imagine.

Zoom-ul optic 3x ajută utilizatorul să capteze multitudinea detaliilor din imaginile pe care doreşte să le surprindă, iar funcţia de filmare la rezoluţie 16:9 (720x400), cu 30 de cadre pe secundă şi sensibilitate ISO de până la 3.200 înregistrează fişiere video de o calitate deosebită, cu luminozitate superioară, chiar şi în lipsa bliţului.

Ecranul LCD generos, de 2.7 inci (6,8 cm), permite afişarea imaginilor la o rezoluţie excelentă de 230.000 de pixeli, iar greutatea redusă, de doar 120 g face din camera BenQ C1220 un companion ideal pentru utilizatorii amatori de arta fotografică.

Versatilitate şi performanţă, cu BenQ C1020

Modelul BenQ C1020 beneficiază de un ecran LCD de 2,5 inci (6,3 cm), zoom optic 3x şi zoom digital de până la 5x. Senzorul de imagine CCD de 1/2.3 inci şi rezoluţia de 10 megapixeli asigură claritatea imaginilor, iar modul de înregistrare video 16:9 (720x400) este un plus pe lista dotărilor aparatului.

Interfaţa USB 2.0 şi funcţia de compatibilitate cu orice imprimantă, PictBridge, completează versatilitatea camerei foto. De asemenea, cele şase moduri presetate de fotografiere simplifică surprinderea celor mai plăcute momente, prin înlăturarea nevoii de setări manuale, indiferent de condiţiile de iluminare.

Camera C1020 are o greutate de numai 130 g şi o memorie internă de 15MB, cu posibilitatea de extindere, printr-un slot de memorie, până la 16GB.

Modelele BenQ C1220 şi BenQ C1020 vor fi disponibile începând mijlocul lunii aprilie la partenerii BenQ, la preţurile estimative de 439 RON, respectiv 359 RON(inclusiv TVA).

Corporaţia BenQ, unul dintre principalii furnizorii de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicaţiile mobile, tehnologia de afişare a imaginii şi tehnologiile de convergenţă digitală şi de reţea. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator, uşurinţă în utilizare şi tehnologii integrate în platforme care promit să împlinească motto-ul BenQ de "Bringing Enjoyment and Quality to Life," incluzând proiectoare digitale, monitoare şi televizoare LCD, camere digitale, telefoane mobile, notebook-uri, dispozitive de stocare, media şi periferice (mausuri şi tastaturi). Veniturile din 2007 ale corporaţiei BenQ au depăşit 1.83 miliarde USD (venituri consolidate ale diviziilor de producţie şi de business pentru produsele marcă proprie).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb