BitDefender oferă protecţie pentru Windows Vista

comunicat BitDefender
Ziarul BURSA #Companii #IT / 31 ianuarie 2007

BitDefender a lansat versiunile în limba română pentru platforma Windows Vista ale celor trei produse pentru staţii de lucru: BitDefender Internet Security v10, BitDefender Antivirus Plus v10 şi BitDefender Antivirus.

Windows Vista reprezintă ultima versiune a sistemului de operare de la Microsoft, noua platformă punând accentul pe securizarea sistemelor PC. Sistemul de operare Vista a devenit o adevărată ţintă pentru hackerii din lumea întreagă, de aceea specialiştii recomandă, pentru siguranţa utilizatorilor, folosirea unui produs antivirus cu licenţă. Mai mult, faptul că majoritatea viruşilor vin prin e-mail şi internet arată că utilizatorii au nevoie cel puţin de un filtru special pentru blocarea atât a mesajelor spam, cât şi a altor ameninţări informatice.

"Deşi Windows Vista reprezintă o îmbunătăţire la nivelul securităţii, utilizatorii trebuie să fie conştienţi că hackerii încearcă să exploateze orice vulnerabilitate pentru a infecta cât mai multe computere", a declarat Carmen Maierean, BitDefender Product Manager. "Câteva sute de români au participat, alături de mii de utilizatori din întreaga lume la testarea noilor produse BitDefender, ceea ce dovedeşte interesul crescut al utilizatorii de calculatoare pentru o protecţie completă a datelor personale", a mai declarat oficialul BitDefender.

Produsele BitDefender pentru Vista sunt disponibile pe site-ul companiei, iar clienţii actuali vor putea descarca gratuit noua versiune, dacă aleg să folosească Windows Vista. Produsele BitDefender oferă utilizatorilor protecţie împotriva viruşilor, aplicaţiilor spyware, adware şi rootkit, contra mesajelor e-mail de tip spam şi phishing, a atacurilor informatice (firewall), precum şi funcţii pentru controlul activităţii pe Internet a copiilor (control parental).

Despre BitDefender/SOFTWIN

BitDefender este o suită de peste 54 de soluţii pentru satisfacerea nevoilor de securitate ale mediului IT actual, oferind administrarea eficientă a ameninţărilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din corporaţii, din circa 180 de tari.

Realizată pentru a oferi protecţie completă reţelelor şi sistemelor companiilor, gama de soluţii BitDefender cuprinde, pe lângă produse pentru protecţia antivirus, antispam, antispyware, antirootkit, personal firewall şi soluţii de administrare a securităţii. De asemenea, echipa BitDefender oferă consultanţă organizaţiilor în realizarea şi stabilirea politicilor de securitate a datelor pentru reţelele de calculatoare.

BitDefender este divizia de securitate a datelor din cadrul grupului SOFTWIN. BitDefender are reprezentanţe externe în Germania, Marea Britanie, Spania şi SUA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb