"BitDefender" preconizează depăşirea cotei de 40% din piaţa românească a aplicaţiilor antivirus, în 2007

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 septembrie 2007

Producătorul român de soluţii de securitate BitDefender preconizează pentru 2007 depăşirea cotei de 40% din piaţa românească a aplicaţiilor antivirus cifrată în 2006 la peste 5 milioane de euro, potrivit datelor furnizate de BitDefender. Pentru 2007, specialiştii estimează o crestere a pieţei antiviruis cu circa 20%. BitDefender ţinteşte depăşirea cotei de 40% din piaţă în urma lansării noii suite de soluţii de securitate IT - BitDefender 2008 pentru desktop, care oferă protecţie proactivă împotriva celor mai dăunători viruşi infromatici, precum şi o sumă de noi funcţionalităţi menite să ajute la îmbunătăţirea performanţei calculatorului.

Linia de produse 2008 include BitDefender Antivirus 2008, BitDefender Internet Security 2008 şi BitDefender Total Security 2008 şi a fost creată pentru a proteja o largă varietate de utilizatori PC, de la utilizatori fără experienţă până la utilizatori avansaţi.

BitDefender a obţinut 70% din cifra de afaceri prin reţeaua de parteneri de pe piaţa românească, formată din 7 distribuitori şi aproape 500 de reselleri, la nivel naţional. Pentru creşterea cifrei de afaceri, BitDefender mizează pe impactul noii suite de produse.

"Suita anterioară s-a clasat în mod constant între primele 3 din lume în urma a peste 30 de teste internaţionale de profil. Noile funcţionalităţi oferite de suita BitDefender 2008 - inclusiv compatibilitatea cu Windows 64 biţi sau modul pentru jocuri, demonstrează dedicarea BitDefender de a evolua, dezvoltând noi tehnologii capabile să satisfacă cerinţele mediului informatic actual şi să răspundă nevoilor clienţilor", a declarat Bogdan Dumitru, BitDefender CTO.

Prezent în peste 6.000 de magazine de pe cele cinci continente, BitDefender este cel mai răspândit produs românesc în întreaga lume care protejează eficient împotriva ameninţărilor a peste 41 de milioane de utilizatori individuali şi corporate din mai mult de 180 de ţări. BitDefender are sucursale în SUA, Marea Britanie, Germania, Spania şi România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb