BITSoftware, reseller oficial pentru România al MicroStrategy

SORIN GHEORGHE
Ziarul BURSA #Companii #IT / 3 februarie 2011

Compania BITSoftware SRL, care activează de 18 ani pe piaţa româneas-că de soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence, a devenit reseller oficial pentru România al furnizorului american de soluţii de Business Intelligence, MicroStrategy. Prin parteneriatul încheiat, BITSoftware şi MicroStrategy urmăresc dezvoltarea şi distribuirea pe piaţa din România a celei mai complexe şi complete soluţii de Enterprise Business Intelligence.

Remus Cazacu, director general al BITSoftware, a declarat: "MicroStrategy reprezintă platforma principală cu care sunt dezvoltate soluţii BI de tip Enterprise, nucleul acestor soluţii fiind format din arhitectura unică pentru Data Warehouse, expertiza echipelor noastre îmbinând toate stilurile de raportare: raportare web avansată, analize OLAP ad-hoc, sisteme de alerte, analize predictive şi tablouri de bord, pe platforme mobile sau pe web. În plus, platforma MicroStrategy poate fi utilizată împreună cu sistemele ERP ale BITSoftware, SocrateOpen şi Socrate+, în mod integrat sau utilizând cuburile existente OLAP".

MicroStrategy oferă soluţii integrate de raportare, analiză şi monitorizare, ce permit companiilor să analizeze toate datele disponibile la nivel de business, cu scopul de a lua cele mai bune decizii în afaceri. În acest sens, MicroStrategy a integrat într-o singură platformă toate stilurile de informaţii de afaceri, astfel încât fiecare utilizator să poată alege formatul care i se potriveşte cel mai bine, de la tablouri de bord cu o grafică de nivel înalt, la rapoarte personalizate, pentru o analiză avansată.

Cifră de afaceri pe 1,1 milioane de euro

BITSoftware a avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,1 milioane euro. În 2009, compania a crescut cu 12%, iar rata medie de creştere anuală de la înfiinţarea companiei a fost de 20%, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Remus Cazacu, director general BITSoftware. Numărul angajaţilor se ridică la 35-40. BITSoftware este prima companie din România care a lansat un sistem ERP/CRM de clasă mondială, open source - SocrateOpen, şi una dintre primele companii care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+, implementat până acum în peste 150 de companii medii şi mari din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb