Bombardier şi Alstom au primit de la SNCF din Franţa un contract cu o valoare de 82 milioane euro

F. A.
Companii / 23 ianuarie 2009

Consorţiul Bombardier Transportation şi Alstom Transport au primit o comandă în valoare de 82 milioane euro din partea Societăţii Naţionale de Transporturi Feroviare din Franţa (SNCF), pentru 14 garnituri de rame electrice electrice multiple 2N NG, au anunţat azi companiile.

Comanda reprezintă ultima opţiune din cadrul unui contract semnat în septembrie 2000 cu SNCF şi finanţat de către regiuni care include până la 233 de garnituri de tren, ca parte a proiectului de modernizare a parcului feroviar regional cu trenuri expres. Aceste 14 trenuri, dotate cu 3 vagoane fiecare, vor opera în regiunile Pays de la Loire, Haute Normandie şi pentru reţeaua feroviară din Luxemburg (CFL). Livrările vor începe din luna iunie 2010, iar termenul-limită se va încheia în ianuarie 2011.

Trenul TER 2N NG este un expres regional electric supraetajat care poate rula la o viteză de 160 de km pe oră. Acest tren reprezintă o nouă generaţie de trenuri cu dublu voltaj (1 500V/25 000V) şi dublu nivel electric. Trenurile au un design ultra-modern, cresc numărul pasagerilor transportaţi cu 10% şi beneficiază de o zonă vastă cu destinaţii multiple - cărucioare, biciclete, scaune cu rotile etc.

"Pentru Bombardier Transportation, acest contract are o importanţă strategică deosebită, având în vedere că îi va permite multinaţionalei BT să folosească la maximum abilităţile deja testate în sectorul transportului feroviar regional şi îi va oferi astfel o nouă oportunitate de furnizare uneia dintre cele mai mari companii feroviare din Europa, SNCF", se arată în comunicatul companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb