CA URMARE A NEAPROBĂRII PLANULUI DE ADMINISTRARE, Cinci administratori ai Oil Terminal au renunţat la funcţie

E.D.
Companii #Energie / 6 ianuarie 2015

Cinci membri din Consiliul de Administraţie al Oil Terminal au comunicat, ieri, deciziile de renunţare la calitatea de administrator, ca urmare a respingerii Planului de Administrare, informează un raport transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Cei cinci membri sunt Laurenţiu Gabriel Ciocîrlan, Mihai Cristian Chebac, Mihai Daniel Aniţei, Bogdan Daniel Marius şi Ştefan Valeriu Ivan, iar deciziile vor intra în vigoare în data de 21 februarie, ora 17.00.

Acţionarii Oil Terminal nu au aprobat, în data de 22 decembrie, planul de administrare modificat şi realizat de membrii Consiliului de Administraţie (CA), recent numiţi în funcţie de fostul ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu, potrivit unui raport înaintat Bursei de Valori Bucureşti.

Surse din companie susţineau atunci că CA-ul va fi, cel mai probabil, înlocuit.

Potrivit datelor publicate de companie, 80,99% din acţionari s-au abţinut la acest punct de pe ordinea de zi, 10,43% au votat "împotrivă", iar 8,58% au votat "pentru". Sursele noastre afirmau că Fondul Proprietatea a avizat planul, iar NCH l-a respins, în timp ce statul s-a abţinut, cel mai probabil aşteptând reacţia noii conduceri a Ministerului Economiei.

Acţionarii au respins numirile lui Bogdan Daniel Marius şi lui Nancu Dumitru în funcţia de membrii CA.

Răzvan Nicolescu a comentat, pe 22 decembrie, pe Facebook, că planul de administrare presupunea o restructurare necesară şi reduceri ale cheltuielilor salariale, care au crescut ca pondere în total cheltuieli la 55%, în condiţiile în care volumele depozitate la Oil Terminal s-au diminuat semnificativ în ultimul timp. "Le mulţumesc celor din CA că au încercat să facă ceva bun pentru viitorul sustenabil al unei societăţi de stat din România. Au făcut şi propus ce era nevoie să fie făcut. Faptul că Fondul Proprietatea a votat acest plan este o dovadă, în plus, în acest sens", a subliniat fostul ministru.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. cate persoane au fost in C A al OIL incepand cu 1995?....nici la MSFT nu au fost asa de multi, cei care au demisionat si-au dat seama ca urmeaza ceva parnaie si au renuntat.....

    OIL se poate uni cu COTE si poate renunta la armata de sugaci de acolo, fie ei manageri, sindicalisti si alte panarame....si apoi daca poate reveni altfel locul de unde se infrupta armata de sugaci va sucomba.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb