Canon lansează seria de camere video cu înregistrare SD flash

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 martie 2009

Canon readuce divertismentul în camerele video, prin lansarea celor mai compacte şi stilate camere din gama Standard Definition. Utilizând memorie flash ultra-compacta şi eficientă în consumul de energie, fiecare model din noua serie - ce cuprinde LEGRIA FS22, LEGRIA FS21, LEGRIA FS20 şi LEGRIA FS200 - poate filma în mod continuu până la trei ore şi jumatate, cu o singură încărcare a bateriei.

Fiecare model beneficiază de o serie de facilităţi care transformă filmarea într-o operaţie mai uşoară ca niciodată, permiţând utilizatorilor să filmeze fără nici o restricţie. Funcţia Canon Video Snapshot capturează secvenţe mici de film prin simpla apăsare a unui buton - aceste filmări au dimensiunea perfecta pentru a fi redate împreuna, intr-un singur film. Prin intermediul noii funcţii Pre REC, imediat ce butonul de înregistrare este apăsat, cele trei secunde precedente sunt capturate automat - astfel, nici un moment nu este pierdut. Un nou buton Playback dedicat face ca redarea filmărilor să se facă mai uşor ca niciodată. La vârful gamei, camerele video versatile cu înregistrare pe memorie Dual Flash capturează imagini pe memoria internă, dar şi pe carduri de memorie. Modelele cu memorii de 32GB, 16GB şi 8GB sunt deja disponibile. LEGRIA FS200 - disponibilă în patru culori - înregistrează direct pe card de memorie, o metodă eficientă pentru a partaja ulterior filmările capturate.

"Seria LEGRIA FS combină toate beneficiile popularului format de memorii flash împreună cu tehnologiile video, uşor de utilizat, pe care le-am dezvoltat," a spus Nicu Stăncescu, Marketing Manager, Canon România. "Nu a fost niciodata atât de simplu să filmezi secvenţe superbe."

Proiectat pentru divertisment: avantajele memoriei flash

Semnificativ mai mici decât modelele precedente - FS11, FS10 şi FS100 - fiecare nou model din seria LEGRIA FS încape confortabil în buzunarul hainei sau într-o geantă mică. Cântărind aproximativ 230g, fiecare camera video a fost creată pentru a putea fi transportată pe parcursul zilei.

Un design atât de compact a fost posibil mulţumită memoriilor flash. Mult mai mici şi usoare decât formatele tradiţionale de înregistrare, memoriile flash dispun de o serie de alte beneficii. Cu timpi reduşi de pornire şi controale mai sensibile, memoriile flash necesită mai puţină energie pentru finctionare - în comparaţie cu alte medii de stocare, tehnologia flash permiţând utilizatorilor să filmeze pentru perioade mai îndelungate de timp. Memoria flash este de asemenea extrem de robustă. Spre deosebire de casetele magnetice şi unităţile Hard Disk, memoriile flash nu deţin părţi componente în mişcare, filmarea fiind păstrată în siguranţă şi în situaţiile în care camera este lovită sau zdruncinată.

Pe lângă ultra-eficienta memorie flash, modelele din seria LEGRIA FS introduc o nouă funcţionalitate: Quick Charge. După o zi lungă de filmare, doar 20 minute sunt necesare pentru a reîncărca o baterie descarcată complet, pentru a mai filma încă o oră.

O gamă completă

Pentru utilizatorii care necesită maximum de flexibilitate, camerele video cu memorii Dual Flash combină superb înregistrarea pe memoria internă şi carduri de memorie.

Vârful gamei, LEGRIA FS22, beneficiază de o memorie flash internă de 32GB - suficientă pentru peste 20 ore de înregistrare, astfel nu veţi fi nevoiţi să vă faceţi griji pentru alte suporturi media. Şi pentru zilele prelungite, capacitatea de stocare poate fi suplimentată usor prin intermediul cardurilor de memorie. Alternativ, LEGRIA FS21 oferă o memorie internă de 16GB, echivalentul a 10 ore de filmare. Cu o memorie internă de 8GB, LEGRIA FS20 poate stoca peste 5 ore de filmare.

Pentru utilizatorii care doresc să partajeze filmările efectuate, LEGRIA FS200 înregistrează direct pe carduri de memorie SD sau SDHC (High Capacity) - uşor găsit în magazine şi ieftine în acelaşi timp, cardul fiind suportul perfect pentru a-l împrumuta prietenilor.

Mai multă uşurinţă pentru realizarea filmelor

Combinate cu beneficiile aduse de memoriile flash, o serie de funcţii de înregistrare atractive sunt prezentate împreuna cu seria LEGRIA FS.

Unic pentru camere video Canon din 2009, modul Video Snapshot oferă un mod uşor de a înregistra o ieşire de o zi în natură - eliminând nevoia editărilor complexe. Tot ce trebuie să faceţi este să apăsaţi un singur buton pentru a captura o secvenţă video de 4 secunde. Ulterior, crearea unui film antrenant se realizează uşor, prin simpla alaturare a secventelor. Apoi, coloana sonoră poate fi adaugată filmului - o selecţie de melodii fiind disponibilă în memoria camerei, utilizatorii putând însă încărca şi propriile melodii din memoria PC-ului.

Cu noua funcţie Pre REC, camera video înregistrează continuu trei secunde de filmare tot timpul cât ecranul LCD este pornit. Din momentul în care utilizatorul apasă butonul de înregistrare, cele trei secunde care au precedat acţiunea sunt adaugate automat la începutul filmării. Această facilitate este o garanţie în plus că nu veţi rata nici un cadru. În consecinţă, Pre REC permite utilizatorilor să dea timpul inapoi.

Film sau fotografie? Funcţia Dual Shot reinventează simplicitatea

Pe lângă opţiunile dedicate de înregistrare video şi fotografie - care oferă o serie de controale manuale - o a treia opţiune numită Dual Shot, este prezentată. Selectarea modului Dual Shot poziţionează toate funcţiile camerei video pe mod automat, oferind libertate utilizatorului pentru a se concentra asupra filmării. În mod Dual Shot, fotografiile pot fi făcute în orice moment - inclusiv în timpul înregistrării video.

Accesarea modului Playback a fost de asemenea simplificată. Cu o singură apăsare a unui buton dedicat, utilizatorii au acces la un meniu ce afişează filmările şi fotografiile efectuate, gata pentru pre-vizualizare.

Puterea DIGIC DV II: până la 45x Advanced Zoom

Procesorul unic Canon DIGIC DV II - dezvoltat iniţial pentru cererile imaginilor HD - asigură o putere de procesare extraordinară pentru seria LEGRIA FS. În combinaţie cu calitatea deosebită a lentilelor originale Canon Video Lens, fiecare cameră video oferă abilităţi incredibile ale sistemului Canon Advanced Zoom - utilizatorii pot apropia cadrul fără a pierde din calitatea imaginii. Advanced Zoom este disponibil la 45x (LEGRIA FS22, LEGRIA FS21 şi LEGRIA FS20) sau 41x (LEGRIA FS200).

Opţiunile oferite de Canon

Spre deosebire de multe alte camere video Standard Definition, la noile modele din seria LEGRIA LS o intrare microfon şi ieşire pentru căşti sunt disponibile în versiunea standard - cea mai bună metodă de a captura şi monitoriza sunetul în timpul filmării.

Împreună cu suita software inclusă în pachet, editarea şi partajarea filmelor este simplă - fie că scrieti un DVD sau încărcaţi o filmare pe Internet. În plus, fiecare cameră video din seria LEGRIA FS este compatibilă cu inscriptorul optic Canon DW-100 DVD, o scurtatură către arhivarea rapidă.

Canon Europe este o subsidiară a Canon Inc., fondată în Japonia în anul 1937. CCI este cel mai mare furnizor de echipamente digitale pentru mediile home şi office, incluzând domenii ca: foto, video, imprimante laser şi cu jet de cerneală, echipamente All-in-One, proiectoare, scanere şi maşini de fax.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb