CCIB vrea să deschidă o reprezentanţă la Beijing

Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 22 august 2011

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) intenţionează să deschidă, la Beijing, o reprezentanţă care să promoveze oferta românească pe piaţa chineză, să sprijine companiile româneşti care doresc să dezvolte afaceri în China, dar şi să-i atragă pe investitorii chinezi în România, se arată într-un comunicat transmis vineri de CCIB.

De altfel, CCIB a organizat în perioada 10-16 august a.c. o misiune economică în China, la Hong Kong, Shenzen şi Beijing, misiune care a fost condusă de preşedintele Camerei de Comerţ, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu. Delegaţia oamenilor de afaceri a participat la două forumuri de afaceri organizate la Hong Kong şi Beijing şi a însoţit delegaţia oficială a premierului României, Emil Boc.

În cadrul forumului organizat la Beijing, conducerea CCIB a continuat negocierile pentru deschiderea unei reprezentanţe a "China Development Bank" la Bucureşti, birou care urmează să asigure întreaga activitate a băncii în regiunea sud-est europeană.

"Prezenţa noastră la acest forum este o concretizare a strategiei de relaţii externe a Camerei bucureştene, strategie care acordă o importanţă deosebită spaţiului extra-comunitar, încă din 2008, fără a neglija însă marile economii europene. Delegaţia a fost formată din reprezentanţii a 30 de companii româneşti, care au susţinut continuarea firească a dialogului dintre cele două comunităţi de afaceri. Sunt convins că rezultatele discuţiilor bilaterale vor influenţa pozitiv evoluţia cooperării bilaterale", a afirmat Sorin Dimitriu în deschiderea forumului de la Beijing.

Pentru a atrage atenţia investitorilor chinezi asupra proiectelor cuprinse în Strategia Dunării, Camera bucureşteană împreună cu Camera de Comerţ Beijing vor organiza, în aprilie 2012, Forumul de investiţii Asociaţia Camerelor de Comerţ Dunărene (DCCA) - China. În cadrul acestui eveniment vor fi promovate cele mai importante proiecte care vizează dezvoltarea durabilă a regiunii Dunării, proiecte aparţinând tuturor camerelor membre ale DCCA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb