Cetelem si PCfun.ro lansează o platformă de creditare pentru mediul online

F. A.
Companii #IT / 19 ianuarie 2009

PCfun.ro, magazin online în domeniul produselor IT, electronice şi telefoanelor mobile, a lansat în România platforma de creditare RateWebShop, implementată de Cetelem IFN şi destinată exclusiv magazinelor online, informează un comunicat al companiei.

"RateWebShop este un produs şi, în acelaşi timp, o platformă de credit creată special pentru online şi care corespunde perfect obiectivelor noastre. Pentru implementarea acestui sistem, discuţiile cu Cetelem au început încă din ultimul semestru al anului 2008, fiind în acest moment singurii care au dezvoltat o platformă de credite exclusiv online", a declarat Mădălin Durcă, director de marketing PCfun.ro.

Prin noul sistem, aplicantul creditului poate vedea valoarea ratei prezentate la fiecare produs înainte de a lua decizia de cumpărare, putând astfel evalua dacă acesta corespunde bugetului său.

Valoarea minimă de creditare este de 300 lei, iar dobânda este fixă pe toată durata creditului. În plus, totul se desfăşoară exclusiv online, fără vizite la consultanţi, PCfun beneficiind în prezent de cea mai avansată platformă de creditare online din România.

Pentru a lua credit prin platforma de creditare RateWebShop, clientul selectează produsul şi bifează opţiunea "rate prin Cetelem" pentru lansarea comenzii, completează formularul online în aproximativ 10 minute şi va primi instant o ofertă prealabilă de creditare bazată pe datele completate în aplicaţie. Dupa acceptarea ofertei prealabile, clientul poate accesa butonul "Tipăreşte contractul şi instrucţiunile", iar printarea sau salvarea documentelor se face direct cu datele solicitantului menţionate în documente. Ulterior, urmează transmiterea către Cetelem a documentelor necesare şi după aprobarea creditului, clientul va primi produsele comandate.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. eu sunt sarariat si am un salariu de 900-1000 lei platesc asigurarile toate si somaj si nu inteleg dece inmi opriti si voi somaj nu am smnat nici un contract care sa precizeze acest somaj sicontractul a fost de 26 lasuta nu de 36 lasuta eu numai platesc

    1. am solicitat cu cardu de la dumnevoastra in jur de 1.500 lei am dat in napoi cam 600 lei nu inteleg dece mai am datorie la dumnevoatra 1.345.67 lei cardu numai folosec in veci nu se poate asa ceva sutem furati oare cu acte in regula

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb