"Check Point" extinde leadershipul în virtualizarea securităţii

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 februarie 2009

Noile Check Point VSX-1 oferă posibilitatea companiilor, centrelor de date şi furnizorilor de servicii să-şi consolideze până la 150 de gateway-uri de securitate pe un singur dispozitiv

Check Point Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a lansat noua linie de dispozitive Check Point VSX-1, care oferă afacerilor dispozitive dedicate pentru securitate virtualizată, pe mai multe straturi şi domenii, anunţă un comunicat al companiei. VSX-1 permite centrelor de date, companiilor şi furnizorilor de servicii să-şi consolideze până la 150 de gateway-uri de securitate cu firewall, VPN IPsec şi SSL, prevenirea atacurilor neautorizate, securitate VoIP şi filtrare URL pe un singur dispozitiv.

Dr. Dorit Dor, vicepreşedinte pentru produse, Check Point, a declarat: "Prin instalarea dispozitivelor VSX-1 şi consolidarea gateway-urilor de securitate, clienţii îşi consolidează utilizarea dispozitivului şi conservă energia, spaţiul şi răcirea fără a compromite securitatea. Totodată, îmbunătăţesc scalabilitatea şi eficienţa infrastructurii de securitate".

Linia de dispozitive Check Point VSX-1 include trei modele. VSX-1 3070 permite până la 10 gateway-uri de securitate virtuală, throughput firewall de 4,5 Gbps şi throughput VPN de 1,1 Gbps. VSX-1 9070 suportă până la 150 de gateway-uri de securitate, are throughput firewall de 13,5 şi VPN throughput de 3,5 Gbps. De asemenea, VSX-1 9090 suportă până la 150 de firewall-uri. Totuşi, are throughput de 27 Gbps şi throughput VPN de 7 Gbps. Fiecare gateway virtual dintr-un dispozitiv VSX-1 furnizează cea mai bună protecţie de pe piaţă, asemeni gateway-urilor de securitate Check Point fizice, şi se integrează complet în consola de management central Check Point.

"Dispozitivul Check Point VSX-1 este soluţia de securitate virtuală pentru care am optat pentru reducerea costurilor de instalare, în timp ce livrăm cerinţele noastre", a spus Parvinder Singh, Vicepreşedinte corporate şi şef servicii IT, Max New York Life Insurance Co. Ltd, India. "A fost investiţia potrivită pentru optimizarea costurilor IT", a mai spus Parvinder Singh.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb