Check Point oferă noi soluţii pentru securitatea punctului de lucru

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 martie 2008

Check Point Endpoint Security reprezintă pentru clienţii existenţi şi pentru alte organizaţii o nouă oportunitate de a-şi unifica securitatea punctului de lucru pentru protecţie totală, control şi performanţă, anunţă un comunicat al companiei. Acest software unifică toate normele principale de securitate cerute pentru protecţia completă a punctelor de lucru într-un agent small-footprint cu impact scăzut, care este controlat de la centru şi care nu necesită vreo acţiune din partea utilizatorului.

Fără securitate unificată, punctele de lucru sunt noul călcâi al lui Ahile pentru securitatea reţelei şi a informaţiei, consideră reprezentanţii Check Point. Folosind cea mai completă soluţie de securitate pentru punctul de lucru din industrie - Check Point Endpoint Security, companiile pot asigura aplicarea normelor de securitate unificată pe fiecare punct de lucru, în timp ce simplifică managementul securităţii punctului de lucru în toată compania. Check Point Endpoint Security unifică cel mai apreciat firewall, control al accesului la reţea (NAC), control al programului, antivirus, anti-spyware, securitatea datelor şi acces de la distanţă într-un singur agent controlat de la nivel central. Astfel, elimină necesitatea de a controla mai mulţi agenţi de securitate a punctului de lucru şi reduce dramatic timpul şi efortul pentru administrarea securităţii punctului de lucru.

Funcţionalitatea unificată a Check Point Endpoint Security

Pe baza a 15 ani de leadership în ceea ce priveşte firewallul şi îmbunătăţind tehnologia de firewall personal ZoneAlarm larg implementată, Check Point Endpoint Security oferă protecţie proactivă a fluxului din interior şi exterior. Opreşte codurile răufăcătoare să afecteze punctele de lucru, blochează traficul nedorit şi foloseşte un mod "stealth" pentru a face punctele de lucru invizibile la căutarea de sisteme vulnerabile de către hackeri.

Controlul programului

Controlează comportamentul aplicaţiei folosind regulile tradiţionale ale firewallului. Creează automat un inventar al tuturor aplicaţiilor care atentează la accesul în reţea, permiţând o identificare rapidă şi eficientă şi securizând potenţialele vulnerabilităţi ale reţelei. Asigură, de asemenea, ca programele aprobate să nu fie parodiate, furate sau să fie preluate.

Ghid pentru program

Oferă administratorilor abilitatea de a automatiza majoritatea deciziilor privind regulile pentru aplicaţie pe baza datelor colectate în timp real de la milioane de utilizatori de calculator din întreaga lume. Îmbunătăţeşte cunoştinţele Check Point pe baza aplicaţiilor de încredere şi a malware-ului pentru a aplica imediat cele mai bune reguli care fie blochează fie permit comunicarea programului. De asemenea, distruge automat executarea oricărui program răufăcător identificat.

Control al accesului la reţea (NAC)

Permite administratorilor să controleze accesul la reţea şi întăreşte regulile de securitate ale punctului de lucru pentru accesul pe bază de VPN şi acesul intern la reţea. Funcţiile NAC pot interopera cu gateway-urile Check Point, ca şi cu dispozitivele infrastucturii de la ce mai buni producători de echipament. Suportul pentru autentificarea pe baza standardului 802.1x permite NAC în mediile de reţea ale mai multor vendori - cu sau fără infrastructura Check Point.

Antivirus

Tehnologia antivirus unificată de înaltă performanţă detectează şi elimină viruşii şi alte asemenea malware-uri de la punctele de lucru. Detectarea virusului se bazează pe combinarea dintre semnături, blocarea comportamenului şi analize euristice care, împreună, permit mediului de reţea să obţină una dintre cele mai bune rate de detecţie din industrie.

Anti-spyware

Protejează companiile împotriva riscului financiar cauzat de furtul sau expunerea de către spyware a datelor sensibile, blochează reţelele interne şi creşte costurile helpdesk, încetinind performanţa calculatorului. Oferă actualizări ale semnăturilor configurabile de la centru şi întărite pentru a asigura faptul că punctul de lucru are cea mai bună protecţie spyware din toate timpurile.

Securitatea datelor

Check Point Endpoint Security foloseşte Pointsec, cea mai bună tehnologie de securitate a datelor de pe piaţă, pentru a oferi protecţie a datelor confidenţiale printr-un mix eficient de autentificare preboot cu criptare în întregime a discului, criptarea dispozitivului şi management al portului. Criptarea în întregime a discului oferă o combinaţie uşor de instalat între o puternică criptare cu control al accesului care protejează în întregime toate informaţiile hard-drive, în timp ce rămâne transparent pentru utilizatorii finali. Criptarea dispozitivului oferă criptare puternică şi îmbunătăţită pentru toate dispozitivele mobile aprobate în organizaţie, cum ar fi USB-urile. Protecţia portului include control complet al fluxului de conţinut în interior şi exterior prin inspectarea datelor, auditare centralizată şi managementul de port folosite împreună pentru a preveni pierderea de date.

Acces de la distanţă

Check Point Endpoint Security este singura soluţie pentru punctul de lucru care unifică un agent avansat IPSec VPN, pe baza premiatului VPN-1 SecureClient. Astfel, oferă acces de la distanţă sigur ca parte integrală a securităţii punctului de lucru. Această funcţionalitate IPSec VPN este unificată în întregime în singurul agent de securitate pentru punctul de lucru, folosind aceeaşi interfaţă pentru utilizator, platformă pentru sistem şi alte funcţii de securitate.

Management unificat

Le oferă administratorilor instrumente puternice pentru a îmbunătăţi şi pentru a personaliza regulile de securitate ale punctului de lucru conform necesităţilor specifice ale organizaţiei. Pot defini reguli distincte care sunt aplicate automat punctelor de lucru în timp ce schimbă reţelele, locaţiile şi gateway-urile. Check Point Endpoint Security minimizează timpul şi efortul necesare gestionării instalării şi regulilor de securitate astfel încât afacerea poate desfăşura fără probleme, în siguranţă şi eficient.

Integrare cu arhitectura de securitate unificată de la Check Point

Pe baza arhitecturii de securitate unificate de la Check Point, administratorii pot controla securitatea punctului de lucru şi NAC cu acelaşi SmartCenter şi sistemele de management Provider-1 folosite pentru a controla alte produse Check Point. Unificarea elimină necesitatea de logări de management separate şi de servere, reducând timpul IT, costurile şi complexitatea - în timp ce îmbunătăţeşte întreaga securitate a companiei.

Despre Check Point Software Technologies Ltd.

Check Point Software Technologies Ltd. este lider mondial în soluţii de securitate internet. Este lider de piaţă pentru enterprise firewall, personal firewall şi VPN. Check Point se axează doar pe securitate. PURE (protecţie, unificare, fiabilitate, extensibilitate) este un concept Check Point de focus pe securitatea IT prin portofoliul larg de soluţii de securitate a reţelei, a datelor şi a managementului securităţii. Prin platforma sa NGX, compania oferă o arhitectură unitară de securitate pentru o gamă amplă de perimetre, soluţii interne şi web care protejează comunicaţiile şi resursele, aplicaţiile, angajaţii, birourile externe şi reţelele partner extranet. Familia de produse Zone Alarm este cel mai apreciat pachet de aplicaţii de securitate pentru computerele personale, pachet compus din soluţii de securitate premiate care protejează milioane de computere în faţa hackerilor, spyware-ului şi furtului de date. O dovadă a extinderii capabilităţii soluţiilor Check Point este Open Platform for Security (OPSEC), platformă dezvoltată de compania Check Point. Este o alianţă, un cadru de lucru al industriei pentru nu mai puţin de 350 de companii lider în domeniu. Soluţiile Check Point sunt vândute, integrate şi asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri în 88 de ţări, iar clienţi noştri includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, împreună cu mii de afaceri şi organizaţii de toate dimensiunile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb