Check Point VPN securizează accesul de la distanţă pentru iPhone-ul Apple

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 mai 2008

Check Point Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat suport Check Point VPN-1 pentru iPhone-ul Apple, permiţând acces sigur de la distanţă la sistemele de reţea corporate. Check Point VPN-1 permite o conexiune criptată între iPhone şi gateway-ul VPN-1, protejând datele aflate în tranzit.

La instalarea oricărui dispozitiv pentru folosirea în cadrul companiei, IT-ul se confruntă cu provocarea de a păstra sigur traficul din interiorul şi din afara reţelei private. Check Point VPN-1 oferă suport clientului iPhone L2TP integrat. Astfel, clienţii beneficiază de cel mai bun acces VPN Ipsec la serverele corporate. Clienţii pot primi e-mailuri şi pot utiliza resursele companiei fără a avea nevoie de software suplimentar pe iPhone.

"Ca urmare a succesului de care s-a bucurat iPhone, departamentele IT au primit multe cereri de a conecta noile dispozitive la reţeaua corporate", a declarat Bob Egner, vice president of product management, Check Point. "Diversitatea echipamentului personal la locul de muncă face ca implementarea regulilor de securitate să fie dificilă. Noi oferim soluţii de securitate şi un singur management în multele dispozitive pentru punctul de lucru disponibile angajaţilor din companie. Pentru iPhone, Check Point a creat o configurare simplă care oferă conexiune instant sigură prin intermediul gateway-urilor VPN-1", a mai spus Bob Egner.

Cu VPN-1, administratorii pot beneficia de o parolă secretă comună şi de asigurări pentru toate iPhone-urile din reţea cu certificate de logare specifice pentru fiecare utilizator final. Această caracteristică elimină necesitatea ca departamentul IT să creeze chei de autentificare gateway separate pentru fiecare dispozitiv, uşurând astfel instalarea iPhone-urilor în reţea. Suportul Check Point VPN-1 pentru iPhone oferă clienţilor abilitatea de a utiliza criptare IP-based pentru transmiterea informaţiilor corporate confidenţiale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb