Companiile din industria navală a României se promovează în Orientul Mijlociu

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 18 aprilie 2007

Companiile din industria navală a României se promovează în Orientul Mijlociu

Opt companii din industria navală a României intenţionează să îşi exporte produsele pe piaţa din Emiratele Arabe Unite (EAU) şi nu numai, prezentându-şi produsele şi serviciile la Târgul Internaţional "Gulf Maritime" Sharjah din EAU.

România participă, în perioada 16-18 aprilie, pentru prima oară, la cel mai mare târg al industriei navale din Orientul Mijlociu, iar ţinta exportatorilor români la manifestare nu este numai piaţa arabă având în vedere caracterul internaţional al evenimentului, se arată într-un comunicat al Romexpo Bucureşti. Expoziţia cuprinde mai multe sectoare complementare cum ar fi echipamentele navale, echipamentele de andocare, sisteme elctronice de comunicare şi navigare, motoare şi sisteme de propulsie, combustibili şi lubrifianţi, la care se adaugă o reţea de conferinţe şi seminarii la nivel de experţi din aceste domenii.

"Convingerea firmelor româneşti exportatoare că pot vinde mai mult pe această piaţă a determinat Asociaţia Constructorilor de Nave din România de a veni pentru prima oară cu stand naţional, la această manifestare promoţională, în cadrul programului de promovare a exportului cu finanţare de la bugetul de stat. Această decizie este conformă cu obiectivele strategice ale Delegaţiei Comisiei Europene de diversificare a exporturilor româ­neşti pe pieţele din afara Uniunii Europene", se mai arată în comunicatul de presă.

Printre companiile româneşti participante se numără DMT, Libmar Consulting, Nasdis Consulting,Only SRL, P.A.Libra din Galaţi, Mibarom Reşiţa, Microplasma Constanţa, Severnav Drobeta Turnu Severin. La târg participă companii din 20 ţări.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb