"Cumberland Farms" achiziţionează platforma Apollo Web Publisher

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 februarie 2009

"Aldata Solution", furnizor principal de soluţii de software pentru industria de retail, anunţă achiziţionarea platformei Apollo Web Publisher de către compania "Cumberland Farms", Inc. şi semnarea unui parteneriat cu "Netto Marken-Discount" privind achiziţionarea pachetului Aldata G.O.L.D. Retail Suite.

Cumberland Farms, Inc este cel mai mare lanţ de magazine ce comercializează produse petroliere din zona de nord est a Statelor Unite. Cu peste 1000 de magazine de tip outlet şi 7000 de angajaţi, Cumberland Farms va folosi Web Publisher pentru a administra şi distribui planograme (POG), rapoarte şi informaţii de merchanding către fiecare lanţ de retail, cu scopul de a asigura nivele mai ridicate de execuţie a clasificării centrate pe client şi a strategiilor de merchandising. Apollo este o unitate operaţională din cadrul Aldata Solution.

Ari Haseotes, Preşedinte şi Chief Operating Officer: "Cu ajutorul oferit de Apollo Web Publisher, Cumberland Farms poate reacţiona rapid la cererile clienţilor adaptându-se şi creând servicii ce răspund nevoilor acestora. Aceste practici de merchandising centrate pe client ne ajută să ne ţinem promisiunile faţă de clienţi, oferindu-le în permanenţă servicii de valoare."

Apollo Web Publisher permite organizaţiilor să administreze şi să distribuie planograme către toate nivelurile de afaceri responsabile pentru merchandising şi implementarea unui nou produs prin intermediul Web/Intranet. Magazinele, echipele de executare pe domenii şi furnizorii primesc imediat informaţii, acestea ducând la o creştere a productivităţii, profitului şi concordanţei de merchandising.

Apollo Web Publisher ofera urmatoarele facilitati elimina produsele pe care clienţii nu le mai achiziţionează, are abilitatea de a se adapta varietăţilor bazate pe nevoile clienţilor legate de preţuri, executa la nivelul cerut centrat pe client si nu in ultimul rand eficientizarea timpul si reduce costurile.

Shaun Bossons, Senior Vice president, Aldata, Apollo Solutions Group: "Pentru Apollo Web Publisher cel mai important lucru este să reducă costurile şi menţină clienţii multumiţi. Pentru Cumberland Farms, Apollo Web Publisher va determina niveluri mai ridicate de maleabilitate şi eficienţă în magazine, asigurându-se că fiecare raft din fiecare magazin are produsele potrivite, la preţuri corecte ceea va determina clientul să revină pentru a achiziţiona şi mai multe produse".

În aceeaşi perioadă, Netto Marken-Discount a semnat un parteneriat de afaceri pentru întergul pachet Aldata G.O.L.D. Retail Suite. Divizie a Edeka Group şi una dintre cele mai mari companii din domeniul retailului la nivel global, Netto Marken-Discount îşi desfăşoară activitatea în mai mult de 3.800 de magazine, având 50.000 de angajaţi în Germania.

Anterior, Netto a mai implementat câteva module G.O.L.D Retail Suite. Urmând planurile de dezvoltare ale companiei, retailerul a extins utilizarea pachetului G.O.L.D către centrele de distribuţie ale lanţului de magazine Plus, pe care l-a achiziţionat recent. Drept urmare, Netto va folosi pachetul Aldata G.O.L.D în birourile centrale şi în toate celelalte en-gros-uri, pentru a administra merchandisingul integrat, managementul pentru en-gros, reaprovizionarea şi optimizarea viitoarelor estimări.

Compania Netto este dedicată 100% soluţiilor de business Aldata, bazându-se pe experienţa Aldata în domeniul retail, a utilizării celor mai bune procedee şi abilităţi de livrare a soluţiilor de calitate în domeniul aprovizionării. Beneficiile acestui pachet se vor observa prin scăderea costurilor şi printr-un control mai eficient asupra proceselor interne.

Allan Davies, Chief Marketing Officer, Aldata: "Folosind pachetul Aldata Retail Suite pentru merchandising integrat şi optimizarea aprovizionării, Netto va putea să-şi valorifice întregul sistem de aprovizionare prin creşterea vizibilităţii. În consecinta, Netto va putea construi în jurul acestei creşteri a vizibilităţii, imbunătăţindu-şi managementul de inventariat şi va putea să înţeleagă mai bine obiceiurile de consum ale clienţilor."

Cumberland Farms furnizează clienţilor valoare, profit şi servicii de înaltă calitate. Reţeaua de magazine, benzinării, cât şi un sistem ce include operaţiuni de distribuire a produselor petroliere, produselor lactate şi de băcănie acoperă 11 state în regiunea nord-est şi Florida, fiind astfel cel mai mare lanţ de magazine de comercializare a produselor petroliere din zona de nord-est. Cumberland Farms este implicată într-o serie de acţiunii sociale. Prin intermediul Programului pentru Tineret Corporate Giving, compania încearcă să îmbunătăţească perspectivele tinerilor cu scopul de a-i încuraja,a le susţine realizările în afaceri şi pentru a le furniza oportunităţi educaţionale. Cumberland Farms este sponsorul Asociatiei 4-H împotriva Distrofiei Musculare şi al asociaţiei care luptă împotrivă cancerului de sân Making Strides for Breast Cancer oferind burse pentru colegii. Pe lângă contribuţiile anuale, Cumberland Farms este activă şi la nivel local, construind notorietate şi susţinând organizaţii din comunităţile unde suntem prezenţi şi unde ne dezvoltăm.

Netto Marken-Discount, divizie a Edeka Group, este un lanţ cunoscut de magazine de discount din Gemania, cu un profit de 3,7 miliarde Euro în 2007. Succesul companiei Netto se bazeaza pe varietatea ofertei, de la furnizori de top, mărci de calitate, până la oferte zilnice de fructe şi legume proaspete, carne şi produse lactate. Toate produsele sunt supuse unor riguroase controale de calitate. De asemenea, Netto oferă o varietate de produse cu specific local şi o varietate de produse Light & Fit, sortimente de cârnaţi dietetici şi multe produse organice.

Aldata este 100% dedicată îmbunătăţirii afacerilor focusate pe retail şi pe en-gros. Compania furnizează clienţilor soluţii de software integrate, flexibile şi moderne create special pentru a mări productivitatea, performanţa şi profitul. Cu peste 24.000 de instalări de succes în 52 de ţări, de la magazine la hypermarketuri, peste 480 de depozite deschise şi clienţi cu 5 până la 5000 de outlet-uri, compania furnizează în permanenţă informaţii pentru îmbunătăţirea afacerilor din zona retail şi en-gros. Aldata Solution este o companie publică cotată la NASDAQ OMX Helsinki Ltd cu identificatorul ALD1V.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb