"Danone" îşi extinde gama deserturilor cu Danette Krem Cappuccino

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 25 martie 2009

Andreea Muresan- PR & Corporate Communication Manager, actrita MedeeaMarinescu si Ramona Dumitrascu- Brand Manager Danette încântate de noul desert.

Andreea Muresan- PR & Corporate Communication Manager, actrita MedeeaMarinescu si Ramona Dumitrascu- Brand Manager Danette încântate de noul desert.

"Danone România" continuă să-şi dezvolte portofoliul lansând pe piaţă Danette Krem Cappuccino, o budincă cu 80% lapte proaspăt. Noul produs se alătură celorlalte sortimente Danette, completând astfel gama de produse Danone din segmentul "răsfăţ şi plăcere".

Ramona Dumitraşcu, Brand Manager Danette, declară: "Piaţa deserturilor din România este o piaţă dinamică, în curs de dezvoltare, care reacţionează puternic la inovaţii şi promoţii. Pe această piaţă, segmentul de budinci este cel mai important, având o pondere de peste 70% în volum. În cadrul acestuia, Danette reprezintă mai mult de 50%, fiind un brand de tradiţie, recunoscut pentru inovaţia continuă şi apreciat pentru varietatea de sortimente oferite."

Cu o textură unică şi gust irezistibil, realizată din ingrediente simple şi naturale, Danette Krem Cappuccino poate fi savurată oricând alături de cei dragi. Produsul se adresează iubitorilor de deserturi, care apreciază combinaţiile pe bază de cafea şi cappuccino.

Povestea Danette a început în Olanda, în 1969, când Daniel Carasso a descoperit reţeta unui desert special. La întoarcerea sa în Franţa, a solicitat ca reţeta originală să fie îmbunătăţită, iar în anul 1970, Danette a fost lansată pe piaţă în ambalaje de 500 de grame.

De-a lungul timpului, gama Danette a fost perfecţionată şi dezvoltată continuu. În prezent, aceasta include sub-game variate de produse: Danette Krem - căreia i se adaugă acum Danette Krem Cappuccino, Danette cremă de zahăr ars, Danette Duo, Danette orez cu lapte şi Danette Duett.

Compania DANONE PDPA România face parte din Grupul DANONE, prezent în 120 de ţări, unul dintre liderii mondiali din industria alimentară, deţinând locul 1 în lume în fabricaţia de produse lactate proaspete şi locul 2 în lume în domeniul apelor minerale îmbuteliate. Grupul DANONE a înregistrat în 2008 vânzări de peste 15,22 miliarde EURO. Anul acesta, Grupul Danone împlineşte 90 de ani de existenţă.

DANONE România a înregistrat în anul 2008 o cifră de afaceri cu 18% mai mult faţă de anul precedent. Compania are în prezent peste 700 de angajaţi şi un portofoliu ce depăşeşte 60 de referinţe de produs, principalele mărci fiind: Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Frutmania, Cremosso, Danette, Casa Bună şi gama tradiţională: Danone Sana, Danone Smântână şi Danone Lapte Proaspăt.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb