DHL International România îşi optimizează timpii de tranzit

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 25 noiembrie 2008

Clienţii DHL International Romania vor beneficia începând de astăzi de timpi de tranzit îmbunătăţiţi şi totodată de mai mult timp pentru pregătirea expedierilor, aceasta datorită schimbărilor operaţionale recente care permit extinderea timpului limită de colectare a expedierilor şi optimizarea rutelor de zbor.

Viteza şi siguranţa reprezintă elemente vitale pentru industria de transport şi logistică şi de aceea DHL Express monitorizează constant nevoile specifice din acest domeniu şi caută permanent soluţii de îmbunătăţire.

Astfel, începând de astăzi, DHL International Romania va fi conectată la o nouă rută aeriană: Bucureşti - Leipzig, aceasta fiind consecinţa firească a inaugurării în luna mai a acestui an a centrului operaţional de la Leipzig, Germania. DHL Romania va beneficia în acest fel de avantajele unei rute optimizate, oferind clienţilor mai mult timp pentru pregătirea şi ambalarea coletelor şi timpi de tranzit îmbunătăţiţi.

Toate aceste performanţe operaţionale se datorează centrului operaţional de la Leipzig, Germania, inaugurat în luna mai a acestui an. Deutsche Post World Net a investit aproximativ 300 milioane euro în construirea acestui centru de transport aerian de marfă, tocmai pentru a asigura optimizarea timpului de tranzit, conectivităţii şi accesibilităţii DHL. Cu o suprafaţă totală de 200 de hectare, o capacitate de încărcare a mărfii de 1500 de tone de marfă/ noapte şi peste 2000 de angajaţi, centrul de sortare de la Leipzig facilitează peste 60 de zboruri pe zi.

Noul centru de sortare a facilitat îmbunătăţirea timpului de tranzit pentru peste 1300 de destinaţii noi la nivel global pentru serviciul de livrare de documente până a doua zi lucrătoare.

Centrul modern de transport aerian de la Leipzig are misiunea de a proteja şi consolida poziţia de lider a DHL, atât pe piaţa de curierat expres din Europa cât şi pe piaţa globală. Folosindu-se de cele mai moderne şi sofisticate echipamente, acesta asigură cele mai bune servicii şi cea mai bună accesibilitate clienţilor.

Prin optimizarea timpului de tranzit şi a timpului limită de expediere, DHL International Romania demonstrează o dată în plus că principala sa preocupare rămâne aceea de a oferi cele mai bune soluţii care să satisfacă cerinţele clienţilor şi să ofere garanţia că DHL va rămâne prima opţiune pe piaţă, pentru aceştia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb