DIN CAUZA NUMĂRULUI REDUS DE OFERTANŢI MAI a anulat o licitaţie pentru protejarea infrastructurii IT

Ziarul BURSA #Companii #IT / 12 ianuarie 2015

MAI a anulat o licitaţie pentru protejarea infrastructurii IT

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anulat, în luna decembrie, o licitaţie estimată la 61 milioane de lei pentru servicii de protecţie antivirus a infrastructurii IT a instituţiei, motivul fiind numărul redus al ofertanţilor, care nu face posibilă asigurarea unui nivel satisfăcător al concurenţei. Potrivit datelor disponibile pe www.e-licitatie.ro, citate de Mediafax, firmele Ager Business Tech şi Romsys au depus în luna noiembrie oferte pentru furnizarea de astfel de servicii pe o perioadă de patru ani în peste 200 de locaţii ale MAI. Oferta Romsys avea subcontractanţi firmele Bitdefender şi Romanian Soft Company.

Comisia de evaluarea a ofertelor din cadrul MAI a hotărât anularea procedurii de atribuire, conform legislaţiei privind achiziţiile publice.

"Nu a fost posibilă asigurarea unui nivel satisfacător al concurenţei, respectiv numărul de operatori economici este mai mic decat cel minim prevăzut", se arată pe www.e-licitatie.ro.

Potrivit caietului de sarcini, achiziţionarea serviciilor era necesară pentru protejarea împotriva viruşilor informatici şi software-ului de tip malware, spyware, spam şi de altă natură, în măsură să afecteze securitatea şi disponibilitatea reţelei de calculatoare a MAI şi echipamentelor de calcul individuale neconectate la reţea, inclusiv a dispozitivelor portabile.

Serviciile au ca scop asigurarea protecţiei infrastructurii informatice (staţii de lucru, servere fizice şi virtualizate şi dispozitive mobile) împotriva atacurilor informatice generale şi particulare; soluţia trebuie să minimizeze riscul contaminării cu viruşi informatici sau alte programe maliţioase şi să asigure protecţia eficientă împotriva vulnerabilităţilor cunoscute, se mai arăta în caietul de sarcini.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9767
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4754
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2522
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8753
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.7295

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb