Două modele noi de WALKMAN entry-level, cu cele mai inovatoare tehnologii Sony

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 iulie 2009

Două modele noi de WALKMAN entry-level, cu cele mai inovatoare tehnologii Sony

"Sony", producător de sisteme audio, video şi de comunicaţii, a lansat două modele noi de WALKMAN entry-level, cu cele mai inovatoare tehnologii ale companiei: Seria E de video mp3 player-e WALKMAN şi Seria B de mp3 player-e WALKMAN.

MP3 player-ele din seria B WALKMAN vor fi disponibile în magazinele Sony Center, Altex şi Media Galaxy, Domo şi Flanco începând cu luna iulie 2009, preţul acestora variind între 160 şi 209 lei, iar cele din seria E vor fi disponibile în aceiaşi reţea de magazine începând cu luna septembrie 2009 la preţuri ce variază între 336 şi 588 lei.

Noile modele compacte şi elegante din seria WALKMAN E440 reprezintă un pas important pentru lumea minunată a sunetului şi calităţii video impecabile, oferite de dispozitivele WALKMAN, anunţă un comunicat de presă al companiei "Sony".

De doar 9.3 mm grosime şi disponibil în variantele de culori negru şi roşu, modelele super compacte WALKMAN din seria E încap cu uşurinţă într-un buzunar sau într-o gentuţă. În ciuda dimensiunilor foarte reduse, modelele beneficiază de funcţii avansate pentru savurarea colecţiei personale de melodii şi clipuri video.

Ecranul color QVGA, de 2 inci oferă imagini clare, detaliate, pentru orice videoclip, fotografie, album de artă, playlist-uri sau alte funcţii.

Distinctiv pentru orice dispozitiv WALKMAN, modelele din seria E dispun de funcţii unice de îmbunătăţire a sunetului, pentru o experienţă de ascultare desăvârşită.

O premieră pentru modelele WALKMAN din seria E, tehnologia Clear Audio de la Sony oferă un sunet mai dinamic şi mai detaliat. Tehnologia Clear Stereo reduce dispersia sunetului între canalele audio stânga/dreapta, în timp ce funcţia Clear Bass oferă sunete joase, puternice, fără distorsiuni.

Modelele din seria E dispun şi de un egalizator pe 5 benzi, pentru reglaj fin, dar şi de funcţia Dynamic Normalizer ce echilibrează volumul nivelelor melodiilor, asigurând o experienţă plăcută şi confortabilă de ascultare a melodiilor preferate.

Modelele din seria E oferă suport pentru o varietate mare de formate audio şi video, inclusiv pentru formatele cu drepturi de autor WMA şi WMV. O premieră pentru WALKMAN, noile modele oferă suport pentru formatul video DivX, prin aplicaţia Content Transfer suplimentară.

Sunetul deosebit şi funcţiile inteligente sunt completate de o autonomie a bateriei prelungită. Modelele din seria E de la WALKMAN pot reda până la 30 de ore de muzică sau şase ore de redare a clipurilor video, la o singură încărcare - mai mult decât suficientă distracţie multimedia în timpul plimbărilor zilnice sau în timpul scurtelor excursii.

În schimb, MP3 player-ele din seria B, WALKMAN sunt create special pentru un stil de viaţă activ. Design-ul inedit este pus în valoare de opţiunea de selectare a uneia din cele patru culori în care este disponibil dispozitivul, alături de căştile aferente. Negru, roşu şi roz sunt liniile de finisare perfecte pentru modelele VAIO din clasa CS şi pentru modelele Cyber-shot din seria S.

În ciuda dimensiunilor sale foarte reduse, dispozitivul este capabil să redea 18 ore de muzică. Iar pentru cei mereu pe grabă, alimentarea timp de doar 3 minute este suficientă pentru redarea a 90 de minute de muzică.

Pentru încărcarea pieselor preferate nu este necesară prezenţa unui computer. Modelele din seria B WALKMAN B se conectează prin USB la orice sistem micro/mini audio ce suportă stocarea de fişiere, prin USB şi upscalare şi funcţie Ripping/Up-Streaming.

Modelele din seria B WALKMAN sunt primele modele ce uşurează căutarea în momentele în care utilizatorul trebuie să se concentreze pe alte activităţi, precum sportul. Funcţia ZAPPIN este specifică Sony, permiţând redarea a doar câteva secunde din melodie, pentru o recunoaştere rapidă a muzicii căutate. Aceasta reprezintă o alternativă extraordinară la căutările obişnuite, când recunoaşterea unei melodii din acordurile de start este destul de dificilă.

Modelele B140F dispun şi de un tuner radio FM, plus funcţia de înregistrare, pentru păstrarea emisiunilor preferate.

Atât modelele din seria B, cât şi cele din seria E dispun de o varietate de accesorii pentru o experienţă de divertisment completă. O curea de umăr uşoară, pentru modelele din seria B permit utilizatorilor să asculte muzica favorită chiar şi când fac sport. Pentru modelele din seria E, accesoriile numără Speaker Dock-ul GU50, o curea pentru umăr universală şi o carcasă din silicon, pentru protecţie.

Sony este producător de sisteme audio, video, de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei pentru consumatorii de pretutindeni sau pentru destinaţii profesionale. Cu afacerile sale din domeniul muzicii, al filmului, jocurilor şi cele din zona online, Sony se poziţionează ca una dintre cele mai importante mărci de bunuri de larg consum din lume. Sony a înregistrat vânzări consolidate anuale de 54,4 miliarde de euro (7.730 miliarde de yeni), pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2009, bazate pe o rată medie de schimb de 142 yeni la 1 euro. Deţine aproximativ 171.300 angajaţi în toată lumea.

În Europa, Sony a înregistrat vânzări consolidate de 14 miliarde euro (1.987,7 miliarde yeni) pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2009.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb