DUPĂ APROAPE 17 ANI DE LA DEBUT Nokia 3310 revine pe piaţă

ADI IACOB
Ziarul BURSA #Companii #IT / 28 februarie 2017

Nokia 3310 revine pe piaţă

"HMD Global" Oy, compania finlandeză care deţine dreptul de distribuţie a telefoanelor şi tabletelor cu brandul Nokia, va lansa o nouă serie de telefoane, înaintea evenimentului Mobile World Congress, care se desfăşoară în intervalul 27 februarie - 2 martie, în Barcelona, informează Bloomberg şi The Verge. Astfel, modelul clasic Nokia 3310 va reveni pe piaţă într-o nouă versiune, după aproape 17 ani de la debutul său.

Telefonul Nokia 3310 a fost extrem de popular înainte de anul 2005, când produsul a fost eliminat de pe piaţă. Înainte să oprească producţia modelului 3310, Nokia a vândut mai mult de 126 de milioane de unităţi.

Lansat pentru prima dată în anul 2000, Nokia 3310 era dotat cu un ecran monocrom mic, avea o greutate de 133 grame şi suporta tonuri de apel monofonice, însă caracteristica principală a modelului a fost durabilitatea.

Bateria noului Nokia 3310 are capacitatea de 1200mAh, suficient cât dispozitivul să ofere o autonomie de 22 de ore de convorbire şi până la 25 de zile (600 de ore) în stand-by, cu o singură încărcare, potrivit GSM Arena.

Noua versiune a telefonului vine cu un ecran color, însă multe dintre caracteristicile de bază rămân aceleaşi. Telefonul va avea jocurile originale pentru care a fost cunoscut, cum ar fi Snake, dar va dispune si de cameră foto de doi megapixeli şi va suporta tonuri de apel MP3.

Nokia 3310 va fi disponibil în varianta clasică de albastru mat şi gri, dar şi în alte două culori pastelate (galben şi roşu).

Preţul telefonului va fi de 49 de euro şi va fi disponibil începând cu trimestrul al doilea din acest an.

De asemenea, reprezentanţii "HMD Global" au anunţat duminică, înainte de începerea Mobile World Congress, lansarea a două smartphone-uri noi, Nokia 3 şi Nokia 5, care vor apărea pe piaţă în al doilea trimestru. Noile telefoane inteligente Nokia vor rula sistemul de operare Google Android şi vor avea preţul de aproximativ 139 de euro (Nokia 3), respectiv 189 de euro (Nokia 5), precizează Bloomberg.

Compania "HMD Global" este condusă de Arto Nummela, un fost executiv al "Nokia". Domnia sa a declarat că va investi mai mult de 500 de milioane de dolari în următorii trei ani pentru lansarea de noi telefoane şi tablete.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb