Edward Dumitrescu - Noul Manager de Resurse Umane Remedio

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Resurse Umane / 8 aprilie 2008

Lanţul de farmacii Remedio anunţă numirea lui Edward Dumitrescu în funcţia de Manager de Resurse Umane al companiei.

În cursul carierei sale Edward Dumitrescu a acumulat o vastă experienţă profesională, activând de peste 6 ani în domeniul resurse umane. Înainte de a se alătura echipei Remedio, Edward a fost director de resurse umane al Wipro Technologies unde, pe lângă coordonarea departamentului de resurse umane, a avut responsabilităţi complexe privind administrarea generală a subsidiarei străine. Prin implicarea sa în diferite proiecte a contribuit în mod activ la dezvoltarea organizaţională şi a comunicării interne a companiei.

Încă din 2002, când şi-a început activitatea în cadrul departamentului de resurse umane al S.C. Generali Asigurări, Edward s-a perfecţionat în acest domeniu fiind permanent motivat de provocările lucrului cu oamenii. Este absolvent al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Universităţii Spiru Haret, Bucureşti.

,,Cariera mea este strâns legată de domeniul resurselor umane. De-a lungul anilor am avut ocazia de a activa în cadrul unor departamente de resurse umane din companii diferite ca profil al activităţii, respectiv IT, media şi asigurări. Această diversitate mi-a oferit oportunitatea de a mă dezvolta cu succes ca specialist de resurse umane. M-am alăturat echipei Remedio într-un moment potrivit, atât pentru mine cât şi pentru companie. Remedio este un lanţ farmacii aflat în plin proces de dezvoltare iar eu mi-am propus să contribui la succesul acestui proces" a declarat Edward Dumitrescu.

Remedio a încheiat anul 2007 cu 63 de farmacii în portofoliu şi o cifră de afaceri de 19,7 milioane de Euro. Printre produsele comercializate în farmaciile Remedio se numără dermocosmeticele şi cosmeticele, acestea reprezentând 31% din cifra de afaceri pe parafarmaceutice, şi remediile de prevenţie a căror pondere se ridică la 30% din cifra de afaceri pe parafarmaceutice. În cele 63 farmacii Remedio din ţară lucrează un număr de peste 250 de angajaţi.

Procesul de rebranding demarat în luna august a anului trecut va fi finalizat în toate unităţile Remedio din ţară până în 2009. Acest obiectiv este completat de planul de dezvoltare ale lanţului de farmacii Remedio care vizează creşterea numărului de unităţi de aproximativ patru ori până la sfârşitul anului 2009.

Pharma Investment BV, fondul de investiţii care deţine 50% din Remedio, este beneficiarul unor fonduri de 15 milioane de Euro din partea Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare. Planurile Pharma Invest includ extinderea şi dezvoltarea a 500 de farmacii în Europa Centrală şi de Est, respectiv în România, Croaţia, Ungaria şi Macedonia. Fondurile BERD vor fi utilizate în acest plan de extindere a cărui investiţie totală se ridică la 55 milioane de Euro.

Despre Remedio

Lanţul de farmacii Remedio face parte din grupul Newarch şi are ca acţionari familia Tudorache şi fondul de investiţii Pharma Investment (Islanda). Prima farmacie Remedio a fost deschisă în anul 1991 în Bucureşti de către familia Tudorache. La ora actuală Remedio are un număr de 63 de farmacii situate în oraşele: Bucureşti, Oradea, Brăila, Galaţi, Sibiu, Timişoara, Suceava, Iaşi, Giurgiu, Constanţa, Vaslui, Zalău şi Braşov.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb