Epson lansează imprimanta laser economică AcuLaser M1200

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 octombrie 2009

Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii - imprimante, proiectoare şi LCD-uri, lansează noua imprimantă laser monocrom, pentru uz personal şi afaceri, Epson AcuLaser M1200. Noul model tipăreşte A4 alb-negru la viteze de până la 20 de pagini pe minut, cu o rezoluţie de maxim 600 dpi, fiind ideală pentru orice spaţiu de lucru, inclusiv cel de acasă.

Imprimanta Epson AcuLaser M1200 dispune de interfaţe USB şi paralelă în varianta standard, asigurând o conexiune simplă la orice computer. Fiind compatibilă cu sistemele de operare utilizate în mod curent, Windows şi Mac, şi datorită livrării echipamentului cu consumabilele aferente, imprimanta AcuLaser M1200 poate fi instalată cu uşurinţă, devenind funcţională pe loc.

Benjamin Guisembert, Product Manager Epson Europe, a declarat: "Modelul AcuLaser M1200 reprezintă soluţia ideală pentru necesităţile de printare ale utilizatorilor care lucrează în birouri mici sau de acasă. Imprimanta are un preţ accesibil, iar costul de operare scăzut şi tonerele de diverse capacităţi o transformă într-o soluţie inteligentă şi flexibilă pentru orice angajat care lucrează la distanţă."

Având unul din cele mai bune cicluri de lucru de pe piaţa imprimantelor personale, dispozitivul Epson AcuLaser M1200 poate tipări până la 15.000 de pagini pe lună. Imprimanta dispune de o tavă de hârtie cu o capacitate 150 de coli, permiţându-le utilizatorilor să schimbe cu uşurinţă tipuri de hârtie diferite.

Benjamin Guisembert a adăugat: "Suntem mândri de succesul liniei noastre de produse laser monocrom, iar noua imprimantă Epson AcuLaser M1200 confirmă implicarea noastră pe acest segment."

Epson recunoaşte importanţa planificării proceselor de producţie ţinând cont de aspectele legate de mediu şi dezvoltare durabilă. De aceea, serviciul gratuit de colectare a tonerelor consumate asigură reciclarea acestor componente în mod ecologic. De asemenea, datorită programului de beneficii "Return and Recycle" (Returnează şi Reciclează), tonerele returnabile beneficiază de un preţ mai mic pentru a încuraja reciclarea, cu condiţia ca acestea să fie returnate prin serviciul de colectare.

Epson este lider global în produse de imagine, incluzând imprimante, proiectoare 3LCD şi LCD-uri de dimensiuni mici şi mijlocii. Cu o cultură inovatoare şi creativă, Epson se dedică depăşirii viziunii şi aşteptărilor clienţilor din întreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, funcţionalitatea, caracterul compact şi eficienţa energetică superioare.

Condusă de Seiko Epson Corporation cu sediul în Japonia, Epson este o reţea formată din 70.000 angajaţi în 108 de companii în toată lumea şi este mândră de contribuţia continuă la mediul economic global şi al comunităţilor în care este localizată.

Epson Europe B.V., cu sediul în Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa, Estul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu o forţă de muncă alcătuită din 2400 angajaţi, vânzările Epson Europa în anul fiscal 2008 au fost de 1569 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb