"Event Plus" adaugă în portofoliu trei noi resurse creative

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 6 noiembrie 2008

"Event Plus" adaugă în portofoliu trei noi resurse creative

"Event Plus", prima companie de event architecture din România, adaugă în creative booking, portofoliul de resurse creative furnizate în exclusivitate pentru România, trei noi artişti: Jean Francois, , George Baicea, unul dintre cei mai buni chitarişti de electric blues din România şi Juan Carlos Mila-Menendez - cigar roller cubanez, anunţă un comunicat al companiei remis redacţiei.

Andreea Dumitru, Managing Director Event Plus, a declarat: "Portofoliul de resurse creative reprezintă un instrument important pe care îl poate utiliza o companie de organizare de evenimente în implementarea cu succes a proiectelor sale. Event Plus şi-a propus ca şi prin portofoliul său de resurse să alinieze evenimentele corporate din România la nivelul celor din ţări cu tradiţie îndelungată, iar cele trei resurse adăugate în portofoliu sunt menite să ajute la îndeplinirea acestui obiectiv. Din portofoliul deja existent putem aminti ca şi resurse Dance HeadsTM, Foodjay, Liquid Light Show, Trenul de Noapte, Exclussiv, Incognito artists sau Design Floral (artistul Tomas de Bruyne)."

Jean Francois, "Entertainer of the Year" în US, este trendsetter-ul care a introdus arta "live" în evenimentele corporatiste prin realizarea în câteva minute de picturi de mari dimensiuni. Jean Francois deţine magia de a comunica mesaje corporate sub forma unor momente artistice unice şi impresionante, prin ceea ce numeşte "Extreme art". Acesta scoate pictura din închistarea studiourilor şi galeriilor de artă şi o transformă într-un spectacol public intens.

Juan Carlos Mila-Menendez este un cigar roller cubanez ce creează "on the spot" trabucuri pentru invitaţi, pe durata evenimentului, în atmosfera unui "mini atelier" cubanez. Originar din Havana, Juan Carlos a învăţat "meserie" de la 2 maeştrii locali şi a profesat timp de 10 ani în Cuba. De 7 ani locuieşte în Germania, unde susţine, de altfel, cele mai multe reprezentaţii .

Chitarist, compozitor şi vocalist, George Baicea este cotat la ora actuală ca fiind unul dintre cei mai buni chitarişti de electric blues din România. Trupa George Baicea Blues Band reprezintă o etapă de evoluţie în cariera sa solo, bucurându-se de succes în cadrul unor festivaluri importante, precum: Festivalului Internaţional de Blues Bucureşti, Festivalul Internaţional de Jazz Braşov, "Jazz Recall Festival" - Cluj Napoca, Gărâna International Jazz Festival, Târgul Internaţional de Arte Vizuale, Bucureşti, dar şi în cadrul unor concerte susţinute în Germania şi Olanda.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb