FAURECIA: Cifră de afaceri mai mare cu aproape 52%

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 19 octombrie 2010

Cifră de afaceri mai mare cu aproape 52%

Vânzările producătorului francez de piese auto "Faurecia", prezent şi în ţara noastră, au crescut, în primele nouă luni, cu 51,8%, la 10,093 miliarde de euro, datorită performanţelor de pe pieţele emergente şi din America de Nord şi ale diviziei de tehnologie pentru controlul emisiilor.

În Europa, principala piaţă a companiei franceze, vânzările au urcat cu 24,5%, la 5,189 miliarde de euro, se arată într-o prezentare a "Faurecia" privind cifra de afaceri din primele nouă luni, citată de Mediafax. În America de Nord, vânzările au avansat cu 139,6%, la 1,467 miliarde de euro.

Divizia de tehnologie pentru controlul emisiilor a înregistrat, în perioada analizată, o cifră de afaceri de 1,805 miliarde de euro, cu 168,2% pes-te cea din intervalul similar din 2009. Unitatea cu cele mai mari vânzări a fost, însă, cea producătoare de scaune şi banchete auto, cu o cifră de afaceri de 3,224 miliarde euro la nouă luni, în urcare cu 22,1%.

Compania estimează rezultate financiare mai bune în ultimul trimestru, comparativ cu ultimele trei luni ale anului trecut, şi a modificat de la 13%-16% la 17%-19% (la cursuri de schimb valutar constante) proiecţia pentru 2010 privind livrările de componente şi piese către constructorii auto (vânzările de produse).

În România, "Faurecia" deţine firma "Faurecia Seating" Tălmaciu şi a preluat, anul trecut, 50% din compania "Euro Auto Plastic Systems" (Euro APS) din Mioveni, de la firma portugheză "Simoldes Plasticos". "Euro APS" produce şi livrează, printre altele, panouri de uşi, bare de protecţie şi sisteme de amortizare a zgomotului pentru uzina "Dacia" din Piteşti, a grupului francez "Renault".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb