Forza Rossa deschide un nou showroom, dedicat 100% mărcii Ferrari

D.I
Companii / 26 ianuarie 2018

Forza Rossa deschide un nou showroom, dedicat 100% mărcii Ferrari

Forza Rossa, reprezentantul Ferrari pe piaţa locală, deschide oficial unul dintre cele mai mari showroomuri din lume, dedicate exclusiv mărcii Ferrari, se arată într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

Amplasată în Otopeni, pe Calea Bucureştilor la numarul 91A, clădirea Forza Rossa, proprietate a grupului, este unul dintre cele mai mari ansambluri imobiliare tehnologice din lume, dedicată în totalitate mărcii Ferrari.

Cu o suprafaţă desfăşurată de peste 4.000 de metri pătraţi, imobilul va respecta integral cele mai noi reguli şi standarde de identitate ale celebrului brand italian şi beneficiază de dotări tehnologice de excepţie în zona de service, unele unice în regiune.

Comunicatul mai precizează că Forza Rossa Holding este acreditată să execute reparaţii pentru toate automobilele Ferrari, datorită implementarii noilor standarde tehnologice specifice.

Reprezentanţii Forza Rossa precizează că imobilul va include şi un showroom dedicat exclusiv maşinilor second-hand, care oferă clienţilor posibilitatea de a alege maşini rulate care deţin toate certificările Ferrari de calitate şi garanţie.

În comunicat se mai arată că noua clădire va pune la dispoziţia clienţilor Ferrari un garaj subteran, unde servicii complete de parcare, cosmetizare şi întreşinere pe termen lung, sunt oferite de o echipă de asistenţă tehnică dedicată. Totodată, clubul proprietarilor de Ferrari, un spaţiu dedicat exclusiv evenimentelor clienţilor brandului, aflat la primul nivel, va întregi complexitatea noului ansamblu imobiliar.

Enrico Galliera, Senior Vice-President al Ferrari SpA a declarat: "Avem mulţi proprietari şi fani Ferrari atât în Bucureşti, în România, cât şi în regiune iar acest nou showroom este gândit să-i apropie şi mai mult de experienţele specifice unui lifestyle special, cum este cel pe care îl promovează Ferrari în lume".

În acelaşi timp, Camelia Bazac, Managing Director al Forza Rossa Holding susţine: "După 10 ani de activitate în România, principala preocupare a echipei Forza Rossa este să oferim tuturor clienţilor noştri, actuali şi viitori, aceeaşi experienţă unică, specifică brandului Ferrari oriunde în lume. Noul sediu al căluţului cabrat îşi aşteaptă oaspeţii cu un calduros şi exclusivist lounge, parte integrantă a noului concept, cu un atelier de creaţie, un spaţiu al minunilor, extensie a programului de personalizare al fabricii din Maranello, ce reprezintă scena unde fiecare client transformă un vis în realitate şi o zonă dedicată celui mai emoţionat moment, unde maşina este livrată, în cadrul unei ceremonii consacrate şi unice".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb