Frontal Communication, invitată în programul Cisco ATP

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 3 septembrie 2009

Frontal Communication, unul dintre cei mai importanţi integratori de sisteme IT&C, anunţă primirea invitaţiei din partea Cisco Systems de a intra în programul Cisco ATP - Data Center Unified Computing.

Potrivit sursei citate, participarea în acest program se face numai în baza nominalizării de către Cisco Systems şi presupune îndeplinirea unor criterii specifice.

În Europa de Sud-Est această invitaţie a fost lansată către 3-4 parteneri, Frontal Communication fiind unul dintre aceştia. Partenerii care vor îndeplinii toate criteriile impuse de Cisco Systems timp de şase luni, vor primi distincţia de Cisco ATP (Authorized Technology Provider) - Data Center Unified Computing. Cisco Unified Computing System este un sistem unificat unic, care poate reduce costurile cu infrastructura IT, constribuie la extinderea activelor de capital şi îmbunătăţeşte capacitatea companiei de a se adapta rapid şi eficient din punct de vedere al costurilor la schimbările din mediul de afaceri.

Frontal Communication a fost înfiinţată în anul 1994. Compania este unul dintre cei mai importanţi integratori de sistem şi soluţii IT&C, beneficiind de expertiza şi know-how în consultanţă, audit, proiectare, implementare, suport, mentenanţă şi optimizare pentru proiecte şi soluţii de integrare complexe.

În noiembrie 2008, Frontal Communication a obţinut certificarea Cisco Gold Partner, fiind în acelaşi timp şi cel mai important partener Cisco Systems în România din punct de vedere al cifrei de afaceri.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb