Fujitsu Siemens Computers lansează o nouă gamă de PC-uri profesionale

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 octombrie 2008

Performanţa sporită, eficienţa energetică mai mare şi un nou design de produs mai atractiv transformă ESPRIMO C, ESPRIMO E şi ESPRIMO P în investiţiile perfecte pentru biroul modern.

Compania Fujitsu Siemens Computers lansează o nouă gamă de PC-uri profesionale cu o serie întreagă de opţiuni şi caracteristici care le poziţionează în topul acestei clase de produs. Gama profesională de PC-uri ESPRIMO - ce include 11 modele ESPRIMO C, ESPRIMO E şi ESPRIMO P - se bazează pe noul chipset Intel Q43/Q45. Noile produse se remarcă prin performanţă mai avansată şi printr-un consum energetic mai redus, fiind mai ecologice.

Birourile moderne se concentrează pe ergonomie şi aspect, astfel că Fujitsu Siemens Computers a răspuns acestei nevoi printr-un design impresionant pentru întreaga gamă business. Noile PC-uri profesionale se încadrează într-un concept vizual, încurajând utilizatorii să se îşi arate PC-urile, în loc să le ascundă în birou.

Utilizatorii noului ESPRIMO C5730 vor fi atraşi în mod deosebit, datorită faptului că mărimea carcasei a fost redusă cu 23%. Cu un volum de doar 6,9 litri, este unul dintre cele mai mici PC-uri "Ultra Small Form Factor" de pe piaţă cu alimentator integrat.

Mai importante decât forma şi aspectul exterior sunt caracteristicile Fujitsu Siemens Computers; PC-urile profesionale se axează pe buget şi funcţionalitate economică, ce protejează mediul înconjurător.

Funcţionalitate eco-nomică: Exigenţele Uniunii Europene sunt îndeplinite chiar înainte de a deveni norme impuse

O contribuţie semnificativă la strategia Fujitsu Siemens Computers Green PC aparţine caracteristicii "Low Power Soft Off/Deep Sleep" disponibilă pentru toate noile modele. Prin intermediul acesteia, utlizatorii pot reduce consumul energetic în modul stand-by la un minimum de sub 1 Watt. Acest lucru înseamnă că se consumă energie doar prin butonul on/off utilizat pentru a reactiva sistemul. Începând cu 2010, computerele trebuie să consume mai puţin de 1 Watt în modulul stand-by, conform standardelor Uniunii Europene şi CE. Fujitsu Siemens Computers îndeplineşte toate cerinţele cu un an înainte ca acestea să devină legi, devenind lider de piaţă şi la acest capitol.

Mai mult, toate noile modele beneficiază de avantajele pentru care brandul Fujitsu Siemens Computes este recunoscut, precum carcase din plastic obţinut fără a intra în contact cu Halogenul, mulaje perfecte pentru componente sau psobilitatea de pornire a monitorului cu alimentare direct din sistem. Un alt atu pentru condiţii optime de lucru este reprezentat de nivelul extrem de scăzut de zgomot. Toate PC-urile ESPRIMO se situează sub media de zgomot a unei zile obişnuite petrecute la bibliotecă, iar în modulul stand-by abia se depăşeşte zgomotul respiraţiei normale.

Cu astfel de caracteristici, PC-urile profesionale ESPRIMO ale Fujitsu Siemens Computers sunt certificate ecologic la nivel internaţional, îndeplinind standardele Blue Angel, Nordic Swan, Energy Star (opţional) şi EPEAT.

Este extrem de important pentru clienţii business din mediile de lucru corporatiste să reducă efortul de administrare al activităţii. Conform Gartner Group, 89% din costurile IT sunt investite astăzi doar pentru a menţine afacerea funcţională. Printr-un număr de caracteristici şi opţiuni de management, Fujitsu Siemens Computers ajută companiile să scape de cheltuielile inutile de administrare şi să păstreze în acelaşi timp controlul perfect al afacerii. Spre exemplu, toate noile sisteme se remarcă prin standardele "Intel"s manageability", precum inventar în timp real, telecomandă on/off, jurnal al acţiunilor prin LAN etc.

În plus, atât ESPRIMO E7935, cât şi ESPRIMO P7935, au la bază tehnologia Intel vPro de ultimă generaţie şi iAMT 5.0 integrat. Acest lucru înseamnă că produsele sunt echipate cu toate instrumentele de control automat pentru administratori şi oferă suport VPN sau generează acces pentru clienţi. Fujitsu Siemens Computers include de asemenea propria soluţie de gestionare DeskView cu DeskView Energy, care sprijină companiile în reducerea costurilor energetice pentru întreaga familie de PC-uri ESPRIMO Business.

Noul concept tehnologic eficientizează infrastructurile IT şi protejează mediul înconjurător. Din moment ce opţiunile de control permit depistarea şi rezolvarea problemelor tehnice de la distanţă, administratorii economisesc timpul de călătorie şi elimină emisiile inutile de CO2 din aerul pe care îl respirăm cu toţii.

Noua gamă de PC-uri profesionale:

ESPRIMO C5730 - PC-ul profesional de dimensiuni ultra-reduse

ESPRIMO C5730 este mic şi expansibil, răspunzând perfect nevoilor de design şi performanţă ale biroului mobil. Dimensiunile carcasei sunt cu 23% mai reduse faţă de predecesorii săi, consumul energetic este cu 48% mai scăzut faţă de un sistem normal cu o vechime de 2 ani. ESPRIMO C5730 se remarcă prin alimentarea cu 82% mai economică, îndeplinind astfel cele mai avansate standarde ecologice.

ESPRIMO E - Un desktop dincolo de compromisuri

Un PC "Small Form Factor" cu un volum mai mic de 13 litri, ESPRIMO E este alegerea ideală pentru biroul dumneavoastră. Produsul este echipat cu tehnologia chipsetului şi procesorului Intel. Graţie performanţei sporite a acestui PC silenţios activitatea desfăşurată la birou devine o adevărată plăcere. Acest echipament a primit certificarea Energy Star 4.0 pentru eficienţa energetică de 80% şi pentru componentele speciale. Conceptul ESPRIMO E este disponibil prin versiunile ESPRIMO E5730 şi ESPRIMO E7935, acesta din urmă mai are în dotare şi tehnologia Intel vPro şi suport iAMT 5.0, precum şi un chip menit să reducă zgomotul.

ESPRIMO P - Un instrument de business expansibil

Prin componenta sa de tip "microtower", ce include 6 suporturi drive şi 4 interfeţe express PCI/PCI, ESPRIMO P îmbină performanţa maximă şi expansibilitatea cu tehnologia de ultimă generaţie Intel, pentru a răspunde provocărilor zilnice ale aplicaţiilor dumneavoastră de business. Conceptul ESPRIMO P este disponibil prin modelele ESPRIMO P5730 şi ESPRIMO P7935, acesta din urmă este dotat în plus cu tehnologia Intel vPro şi suport iAMT 5.0, precum şi cu un chip menit să reducă zgomotul.

Fujitsu Siemens Computers este cel mai important furnizor european de soluţii şi servicii IT, cu o concentrare strategică pe produsele, serviciile şi soluţiile Mobility and Dynamic Data Center din generaţia următoare. Având o platformă şi un portofoliu de servicii de excepţie, oferta noastră acoperă o gamă largă, de la dispozitive handheld până la desktop-uri, şi soluţii şi servicii pentru infrastructura IT a companiilor. Compania Fujitsu Siemens Computers este prezentă în toate segmentele importante ale pieţei de-a lungul Europei, Orientului Mijlociu şi Africii, prin divizia de servicii care şi-a extins activitatea în 170 de ţări din întreaga lume. Crescând forţa, inovaţiile ţi puterea de acoperire a acţionarilor noştri, Fujitsu Limited şi Siemens AG, ne asigurăm că satisfacem necesităţile clienţilor noţtri: companii mari, mici şi de dimensiuni medii, şi utilizatori finali. Pentru a fi în concordanţă cu standardele internaţionale pentru responsabilitate socială corporativă, compania Fujitsu Siemens Computers este membru al asociaţiei United Nations Global Compact.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb