Fundaţia Antibiotice - Ştiinţă şi Suflet, distinsă cu premiul "Erou Salvator 2019"

E.O.
Comunicate de presă / 19 decembrie 2019

Fundaţia Antibiotice - Ştiinţă şi Suflet, distinsă cu premiul "Erou Salvator 2019"

Fundaţia "Antibiotice - Ştiinţă şi Suflet" a fost distinsă, astăzi, cu premiul "Erou Salvator 2019", din partea Institutului Naţional de Hematologie Transfuzională Bucureşti, potrivit unui comunicat remis Redacţiei.

Acesta arată: "De-a lungul celor 18 acţiuni de donare de sânge pe care Fundaţia le-a organizat în ultimii nouă ani, mai mult de 1000 de voluntari, angajaţi Antibiotice, s-au implicat, contribuind printr-un gest responsabil şi umanitar la salvarea a peste 3000 de vieţi".

Ioana Tode, preşedinte al Fundaţiei "Antibiotice - Ştiinţă şi Suflet", a subliniat: "Recunoaşterea implicării angajaţilor Antibiotice în acţiuni de responsabilitate socială menite să salveze vieţile semenilor ne bucură foarte mult. Sperăm ca faptele noastre să reprezinte un adevărat exemplu de urmat pentru alţi oameni"

În decursul acestui an, Fundaţia a fost premiată de două ori pentru consecvenţa în organizarea de acţiuni de donare de sânge în rândul angajaţilor Antibiotice, cu premiul întâi în cadrul Galei CSR Adwards desfăşurată de CSR Media şi a Galei Donatorului de sânge, organizată de Serviciul Voluntar de Urgenţă Iaşi.

Înfiinţată la iniţiativa companiei Antibiotice, Fundaţia "Antibiotice Ştiinţă şi Suflet" are ca principale obiective desfăşurarea de acţiuni caritabile şi proiecte sociale, educaţionale şi culturale care să contribuie la împlinirea viselor oamenilor, oferindu-le resurse şi sprijin.

Campanii umanitare ca "Donează sânge! Pune Suflet pentru viaţă", "Puterea faptei", "Livada de la şcoală", "Fii Pro Natură. Pune Suflet!", "Dăruieşte din suflet. Fii Moş Crăciun!", "Antibioticele Mileniului III" sunt câteva din proiectele pe care Fundaţia le derulează, fiind o organizaţie aproape de oameni, ce se implică activ în dezvoltarea comunităţii.

C.P. (C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb