GECAD ePayment lansează noi servicii de internet marketing

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 12 noiembrie 2008

GECAD ePayment lansează astăzi pachetul de servicii integrate de comerţ electronic ePayment Start Up, dezvoltat special pentru companiile care vor să înceapă să vândă online. Oferta, disponibilă până la 31 decembrie 2008, păstrează toate funcţionalităţile soluţiei clasice BRD ePayment, de la procesarea plăţilor online până la serviciile antifraudă şi de suport 24/7, la un comision preferenţial de 2,9%+1 euro pentru fiecare tranzacţie realizată de magazinul online.

Totodată, compania lansează pe piaţă o nouă gamă de servicii de Internet marketing cu scopul de a sprijini dezvoltarea comerţului electronic autohton, prin eficientizarea investiţiilor pentru promovarea pe web.

"În condiţiile în care companiile se pregătesc pentru un 2009 dificil, Internetul rămâne canalul de vânzări şi de promovare care oferă cel mai bun raport eficienţă/costuri. Cred că sfârşitul lui 2008 este un moment bun pentru toate companiile, mici sau mari, care nu vând încă online, să facă acest pas iar cei care vând deja pe Internet să îşi promoveze produsele într-un mod cât mai eficient", spune Carmen Sebe, CEO la GECAD ePayment.

Noile servicii de Internet marketing includ optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), campanii de publicitate AdWords, evaluare de website - utilizabilitate, construire de prototipuri de site-uri, testare cu utilizatori, web analytics şi managementul reputaţiei online, toate acestea având ca obiectiv să ajute magazinele online să îşi crească traficul, rata de conversie şi să îşi construiască o reputaţie puternică. Oferta completă se regăseşte pe site-ul ePayment, unde magazinele online pot solicita şi o evaluare gratuită a site-ului.

"Proiectele de Internet marketing derulate în ultimii patru ani atât pentru partenerii noştri din România, cât şi pentru cei din afara ţării ne-au aratat că marketing-ul pe Internet este de multe ori cea mai bună modalitate de promovare, cu rezultate eficiente şi măsurabile, la un buget mult mai redus decât în cazul promovării tradiţionale. Credem cu tărie că în contextul economic actual, orice proprietar de magazin online trebuie să îşi eficientizeze costurile şi să aleagă soluţii de promovare măsurabile în timp real, iar gama de servicii propuse de GECAD ePayment este un ajutor în acest sens", explică Adriana Iordan, Web Marketing Manager GECAD ePayment.

De asemenea, noul website include o secţiune mai amplă dedicată cumpărătorilor online, dar şi un blog de eCommerce. În secţiunea dedicată lor, cumpărătorii vor putea regăsi informaţii complete despre securitatea achiziţiilor online, elemente de recunoaştere a unui magazin online sigur sau metode de recunoaştere a tentativelor de phishing.

Continuţul editorial al blogului ePayment include dezbateri privind diverse probleme şi soluţii din comerţul electronic, articole şi sfaturi pentru creşerea vânzărilor online şi a ratei de conversie, studii şi date statistice. "De fapt, blogul ePayment va fi despre ce vor dori comercianţii să fie. Este spaţiul în care putem discuta oricând despre tot ce înseamnă comerţ electronic", adaugă Adriana Iordan.

GECAD ePayment este integrator de soluţii pentru comerţ electronic, lider pe piaţa românească de sisteme de plăţi online. Compania dezvoltă şi deţine în prezent trei soluţii proprietare - ePayment, Avangate şi ARMS. ePayment este dedicată exclusiv pieţei interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comercială online; Avangate şi ARMS se adresează atât pieţei interne cât şi celei internaţionale de distribuţie electronică de software.

ePayment şi Avangate sunt mărci înregistrate GECAD ePayment International SRL şi respectiv Avangate B.V.. Membră a grupului GECAD şi acţionar majoritar al Avangate B.V.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb