GECAD NET extinde parteneriatul cu Kaspersky în România şi Bulgaria

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 4 martie 2009

GECAD NET şi Kaspersky Lab România anunţă extinderea parteneriatului de business încheiat de cele două companii în 2004. Potrivit noului acord, GECAD NET va comercializa soluţiile de business dezvoltate de Kaspersky Lab, pe segmentul afacerilor private, atât în România cât şi în Bulgaria.

"Dorim să devenim un reper pentru toate companiile private din România şi Bulgaria care au nevoie de soluţii şi servicii profesioniste de securitate IT. În acest scop vom dezvolta reţeaua de parteneri locali din cele două ţări astfel încât să nu existe regiune din România sau din Bulgaria unde o companie să nu aibă acces la soluţii de securitate Kaspersky atunci când are nevoie", spune Gabriela Mechea, director general la GECAD NET.

În prezent, GECAD NET dispune de o reţea de distribuţie de software cu acoperire naţională, formată din aproximativ 100 de parteneri. "În Bulgaria ne dorim să creştem numărul companiilor cu care colaborăm pe soluţii de securitate la aproape 20 până la finalul acestui an", adaugă Gabriela Mechea.

"Soluţiile Kaspersky Lab dedicate segmentului de business ne conferă un avantaj strategic faţă de competitori şi susţin strategia noastră de dezvoltare pe pieţele din România şi Bulgaria", spune Teodor Cimpoeşu, Director General Kaspersky Lab România.

"Extinderea parteneriatului cu GECAD NET vine ca o continuare firească a colaborării excelente de până acum în vânzarea de soluţii de securitate. Următoarea etapă în dezvoltarea noastră regională este de a asigura clienţilor de business şi nivelul de consultanţă necesară în securizarea infrastructurilor IT, iar GECAD NET are expertiza şi poziţia de piaţă pentru o astfel de abordare", adaugă Cimpoeşu.

Extinderea parteneriatului va permite GECAD NET să îşi dubleze în 2009 veniturile din vânzarea de soluţii Kaspersky, într-un ritm mai accelerat decât în anii precedenţi. "Ne vom concentra eforturile pe segmentul corporativ, dar vom acorda o atenţie deosebită şi companiilor mici şi mijlocii care au nevoie de soluţii de securitate puternice, recunoscute la nivel mondial şi care, prin protecţia pe care o oferă infrastructurii lor informatice le oferă un avantaj în faţa competitorilor direcţi", conchide Gabriela Mechea.

Pentru companii, GECAD NET şi Kaspersky propun soluţia Kaspersky Open Space Security - o abordare pervazivă a securităţii reţelelor, prin care protecţia este extinsă dincolo de perimetrul de lucru, la utilizatorii la distanţă, şi oferind o siguranţă crescută pentru dispozitivele mobile. Kaspersky Open Space Security este un set de programe proiectate să asigure securitatea oricăror reţele, indiferent de mărime, cu protecţie pentru staţiile de lucru, pentru telefoanele mobile, servere de fişiere şi de mail dar şi gateway-uri.

GECAD NET este o companie specializată în comercializarea şi implementarea aplicaţiilor software, furnizează opţiuni adecvate de licenţiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicaţie web şi asigură soluţii profesionale de securitate IT sub brandul propriu SENTINET.

Cu o tradiţie de peste 16 ani in domeniul IT, GECAD NET a obţinut numeroase premii şi certificări din partea celor mai importanţi producători mondiali. Compania deţine în prezent statutul de Microsoft Gold Certified Partner, Autodesk Value Added Reseller şi Autodesk Authorized Training Center, Trend Micro Authorized Distributor, IBM Internet Security Systems Distributor, Kaspersky Distributor.

GECAD NET are în prezent peste 1200 de clienţi în domenii precum telecomunicaţiile, sectorul financiar-bancar, cel al construcţiilor, energiei, petrolului şi gazelor şi altele. Printre aceştia se numără Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting, Despec România, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig, Petrom, Ringier, Rosal Grup, Şantierul Naval Constanţa, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone România.

GECAD NET este companie membră a Grupului GECAD.

Kaspersky Lab produce şi distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru

PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori privaţi, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb