Ghid de instalare MaxCAD inclus în pachetul software

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 ianuarie 2009

MaxCAD a inclus în pachetul software trimis utilizatorilor "Ghidul pentru instalarea şi activarea licenţelor Autodesk". Aceste informaţii ajută utilizatorii să instaleze cu uşurinţă aplicaţiile, să prevină problemele de utilizare, răspunzând celor mai frecvente întrebări.

"MaxCAD este singurul reseller Autodesk care oferă asistenţă tehnică de specialitate, consultanţă şi training specializat pentru toate produsele din portofoliu. Prin acest Ghid de instalare ne dorim să reducem timpul de instalare şi, mai ales, de exploatare a aplicaţiilor noastre. În plus, pentru orice problemă suplimentară care apare experţii noştri sunt disponibili pentru a oferi suportul tehnic necesar", a declarat Ing. Dana Truţă, director de vânzări MaxCAD, completând: "Avem ingineri specializaţi pentru fiecare produs, pre şi post sales, care au capacitatea de a-i susţine pe utilizatori cu consultanţă pentru propriile proiecte. Nu în ultimul rând, avem oferte, discounturi speciale şi condiţii de plată în 12 rate lunare fără dobândă."

Ghidul include informaţii de bază privind instalarea şi activarea aplicaţiilor Autodesk din portofoliul MaxCAD, respectiv: instalarea şi configurarea licenţei NLM pentru reţea, activarea licenţei SLM (individuală) informaţii despre instalarea şi dezinstalarea corectă a produselor Autodesk şi utilitarul pentru transferarea licenţei Portable License Utility.

Toate aceste informaţii sunt editate de MaxCAD în limba română. Ghidul este ilustrat permiţând utilizatorilor să instaleze intuitiv aplicaţiile de proiectare, fără a fi necesară o pregătire tehnică specializată sau asistenţă tehnică de nivel înalt.

Informaţiile incluse în acest ghid au fost publicate şi vor fi periodic actualizate în cadrul MaxCAD Bulletin, fiind accesibile şi din site-ul www.MaxCAD.ro în zona de Suport Tehnic.

Sub deviza "The CAD expert", MaxCAD oferă cele mai bune servicii de implementare, consultanţă şi training din piaţă, pentru toate domeniile de proiectare.

MaxCAD este reseller autorizat pentru toate aplicaţiile Autodesk în România, distribuitor european al soluţiei software Advanced Road Design şi unic distribuitor în România al aplicaţiilor Canalis şi Hydra. Certificată ISO9001:2000 de către Germanischer Lloyd Europa de Sud-Est, compania MaxCAD oferă clienţilor săi consultanţă tehnică, instruire şi servicii de implementare software. MaxCAD este resellerul Autodesk cu cea mai bună expertiză tehnică, care realizează implementări de valoare pentru clienţii săi, fiind acreditat pentru toate produsele Autodesk şi alte aplicaţii complementare de succes.

Autodesk face parte din topul celor mai puternice 1000 de companii din lume. Misiunea sa este transformarea ideilor mari in realitate. Compania a luat fiinţă în urmă cu peste 26 de ani, numără 8 milioane de utilizatori oficiali în întreaga lume şi este prezentă în 106 ţări. Autodesk investeşte anual 20% din cifra sa de afaceri în domeniul cercetării şi dezvoltării. Cel mai celebru produs Autodesk este AutoCAD, "părintele" multor altor aplicaţii specializate. Programele Autodesk încorporează tehnologii de ultimă oră şi au o vastă aplicabilitate: mecanică, infrastructură, arhitectură, construcţii civile, cartografie, cadastru, digital media şi servicii wireless de transfer al datelor, care îmbunătăţesc considerabil procesul de proiectare şi de management al ciclului de viaţă al produselor (PLM).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb