GREEN COURT BUCHAREST: Adecco, un nou chiriaş pentru proiectul Skanska

Valentin Busuioc
Companii #Imobiliare / 4 februarie 2015

Adecco, un nou chiriaş pentru proiectul Skanska

Skanska şi Adecco România anunţă semnarea unui contract de închiriere pentru un spaţiu de 920 mp în clădirea B a complexului Green Court Bucharest, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Compania de resurse umane Adecco România (membră a Adecco Grup) îşi va muta sediul în iunie 2015. Prin această nouă mutare, gradul de ocupare al clădirii B este de 18%. Tranzacţia a fost intermediată de Jones Lang LaSalle.

Cei 920 mp închiriaţi de Adecco România vor găzdui sediul companiei şi o agenţie de recrutare.

Green Court Bucharest este format din 3 clădiri de birouri cu o suprafaţă totală de 52.000 mp. Clădirea B va avea 18.000 mp, 12 etaje supraterane şi 3 niveluri subterane cu 315 locuri de parcare. Finalizarea construcţiei este programată pentru al doilea trimestru din 2015.

Green Court Bucharest oferă soluţii pentru a minimiza amprenta clădirii asupra mediului înconjurător şi pentru reducerea costurilor operaţionale. Complexul este dotat cu tehnologii eficiente energetic, precum faţada dublă şi sistemele de iluminat echipate cu senzori de mişcare şi de intensitate. Locurile de parcare speciale şi facilităţile pentru biciclete, curtea interioară cu acces gratuit la Wi-fi şi prizele de încărcare pentru maşinile electrice vor fi, de asemenea, la dispoziţia chiriaşilor.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creşterii economice şi stimulării afacerilor. Compania şi-a început activitatea în ţara noastră în anul 2011 şi face parte din Grupul Skanska, ce activează în dezvoltare imobiliară şi construcţii. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor parcurge procesul de certificare LEED, ca să confirme respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienţei energetice optime şi ale asigurării unui mediu de lucru superior .

Cu o cotă de piaţă de 23%, Adecco România are 17 birouri în 14 oraşe şi oferă zilnic servicii către 300 de clienţi. Cu peste 1300 de amplasamente permanente pe an, Adecco România oferă servicii de Permanent Placement (recrutare şi selecţie), Misiuni temporare / Freelance, Outsourcing / Management de proiect, Recrutare în masă, Salarizare, On site, Centrul de Evaluare, precum şi Plasarea Personalului Disponibilizat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb