Heineken România a lansat berea albă Edelweiss

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 18 martie 2009

Compania a lansat un brand internaţional special pe piaţa de bere din România: Edelweiss, o bere albă premium născută în Alpii Austrieci

Berea Edelweiss s-a născut în fabrica "Hofbräu Kaltenhausen", în apropierea oraşului Salzburg, localizat în mijlocul Alpilor Austrieci şi, de acum, este importată în România. Produsă după o reţetă tradiţională din Austria, Edelweiss este o bere albă de înaltă calitate, care poartă numele unei flori rare de munte, simbol al purităţii. Berea Edelweiss este o bere nefiltrată, cu o concentraţie de alcool de 5,5%, fabricată din malţ din grâu şi malţ din orz, al cărei proces de fermentare are loc la temperaturi înalte, de peste 20ş Celsius. În procesul de fabricare, se foloseşte o drojdie specială care oferă consumatorilor Edelweiss un gust uşor fructat.

Ca şi în cazul altor beri nefiltrate, ritualul de servire al berii Edelweiss trebuie urmat cu atenţie:

1) Berea trebuie servită într-un pahar special Edelweiss (înalt, cu baza îngustă şi partea superioară mai largă), datorită concentraţiei ridicate de CO2.

2) Când sticla este aproape goală, trebuie agitată puţin pentru a amesteca drojdia rămasă şi apoi berea trebuie turnată cu un guler generos de spumă.

3) La sfârşit, paharele Edelweiss se ciocnesc în partea de jos pentru a agita drojdia.

"Decizia lansării brandului Edelweiss este o consecinţă a preferinţelor crescute ale consumatorilor români pentru berile premium internaţionale. Edelweiss completează protofoliul Heineken România şi, desigur, oferta pentru consumatorii noştri, marcând intrarea într-o nouă categorie - cea a berilor "albe"", declară Marius Meleşteu, Director Comercial al Heineken România.

De-a lungul timpului, Edelweiss a câştigat aprecierea consumatorior săi; în prezent, ea este produsă sau importată în peste 15 ţări, inclusiv România. Începând din această lună, Edelweiss poate fi găsită în sticle personalizate de 0,33 L, cu capac twist-off, în Retail şi în Horeca.

Heineken România este unul din cei mai importanţi producători de pe piaţa de bere din România, având cinci fabrici situate în Craiova, Constanţa, Haţeg, Miercurea Ciuc şi Targu Mureş.

Compania oferă cel mai diversificat portofoliu de branduri: Heineken, Edelweiss, Zipfer, Gösser, Schlossgold, Siva, Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Gambrinus, Harghita şi Hategana.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb