HELL ENERGY investeşte 18 milioane de euro în judeţul Mureş

G.D.
Companii / 29 iunie 2022

HELL ENERGY investeşte 18 milioane de euro în judeţul Mureş

HELL ENERGY derulează o investiţie de 18 milioane de euro în oraşul Ungheni, din judeţul Mureş. Investiţia susţine angajamentul companiei faţă de comunitatea locală, oferind tinerilor fără experienţă, din zonă, posibilitatea de a se forma şi descoperi profesional, acum şi în viitor, pe măsura dezvoltării regionale a business-ului, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, proiectul demarat la începutul acestui an, presupune construirea, până la finele lui 2022, a unui nou sediu de birouri pentru HELL ENERGY, cu o suprafaţă de 3.800 mp, dar şi a unei hale de depozitare de 10.000 mp, cu o capacitate de stocare de 12.500 de paleţi.

Investiţia are ca scop mărirea capacităţii de depozitare şi fluidizarea livrărilor de produse din 4 game diferite - HELL ENERGY (băuturi energizante), ENERGY COFFEE (cafea rece gata preparată), SWISS LABORATORY (băuturi cu vitamine), XIXO (ceaiuri şi băuturi răcoritoare carbogazoase) - către cei 170 de parteneri-distribuitori, odată cu crearea unor condiţii plăcute de lucru pentru angajaţii actuali şi viitori ai companiei. Datorită acestei investiţii, se vor crea noi locuri de muncă, iar echipa HELL ENERGY se va extinde cu încă 20 de angajaţi.

"Pentru noi, investiţia în oameni este foarte importantă, acesta fiind şi unul dintre motivele acestei extinderi a afacerii. Ne dorim o echipă locală tânără şi dornică de a se alătura familiei HELL, mai ales că ne pregătim pentru extinderea agresivă a produselor din gamele SWISS LABORATORY, ENERGY COFFEE şi XIXO pe piaţa din România şi urmărim să atingem într-un timp relativ scurt aceleaşi performanţe de piaţă pe care le avem cu gama de băuturi energizante HELL ENERGY (peste 50% cotă de piaţă şi peste 85% distribuţie numerică). Tot acesta este şi motivul pentru care extindem capacitatea de depozitare, ne pregătim pentru eficientizarea livrărilor şi scăderea timpului de livrare către parteneri", a declarat Marton Domkos, Director Executiv HELL ENERGY România.

Atât construcţia sediului central, cât şi a depozitului fac parte din strategia companiei de a-şi consolida poziţia de lider pe piaţa locală de băuturi energizante, dar şi de eficientizare a livrărilor de băuturi energizante HELL ENERGY şi de cafea rece gata preparată, ENERGY COFFEE, subliniază sursa citată.

În 2021, HELL ENERGY a avut un volum de vânzări în creştere cu 15% faţă de 2020. La nivel valoric, pe piaţa din România, activitatea HELL ENERGY a generat în 2021 o cifră de afaceri de 48,8 milioane de euro.

"În pofida contextului schimbător al pieţei din ultimii doi ani, dar şi a creşterilor repetate de costuri, putem afirma că am avut un parcurs armonios în business, iar asta se datorează construcţiei piramidale a acestuia, cu o bază foarte solidă de parteneri-distribuitori, la care am adăugat atenţie sporită la dinamica pieţei şi la cerinţele consumatorilor. Astfel, după doi ani destul de atipici, am început o investiţie locală importantă, în strânsă colaborare cu autorităţile", a declarat Micşunica Pelaghie, Director Naţional HELL ENERGY România, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Reclama la chimicale...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb