"Hidroelectrica" va implementa platforma "Primavera" de la "TotalSoft"

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 august 2010

"Hidroelectrica" a încheiat un contract cu "TotalSoft", pentru implementarea unei platforme soft­ware destinată planificării, gestionării şi monitorizării proiectelor în toate cele 14 sucursale ale sale, potrivit unui comunicat al companiei.

Odată cu acest proiect, "Hidroelectrica" devine a 611-a companie din ţara noastră care implementează sistemul "Primavera", fiind cel mai mare utilizator din România al acestei platforme, a cărei bază de date centrală se află la sediul "Hidroelectrica" din Bucureşti şi care va fi accesată simultan de 72 de utilizatori ce se regăsesc în cele 14 sucursale în care va fi instalat sistemul.

"< Hidroelectrica > are un program foarte ambiţios de investiţii - de la construcţia unor hidrocentrale noi, până la retehnologizarea şi modernizarea celor existente. Proiectele de investiţii pe care ni le-am propus pentru următorii 6-8 ani se ridică la peste 3 miliarde de euro. Sistemul oferit de < TotalSoft > ne pune la dis­poziţie o imagine de ansamblu, privind toate implicaţiile posibile ale unui proiect, indiferent de locaţie, complexitate, buget, resurse, asigurându-ne posibilitatea unor decizii strategice în timp real", a spus Mihai David, director general al "Hidroelectrica".

Astfel, scopul proiectului îl reprezintă implementarea unei infrastructuri software care să permită o mai bună organizare a proiectelor "Hidroelectrica", cu implicaţii la nivel financiar şi realizarea unor economii importante obţinute din eficientizare, se mai arată în comunicat. Potrivit acestuia, "la finalizarea implementării, < Hidroelectrica > va beneficia de metodologia de Project şi Portfolio Management extrem de actuală, care va cuprinde atât modul intern de gestionare a proiectelor, cât şi relaţia cu proiectantul şi contractorul general".

Principala componentă a platformei va fi sistemul "Primavera", capabil să ofere companiei toate informaţiile necesare derulării proiectelor, atât din punct de vedere al stadiului fizic, cât şi din punct de vedere al resurselor şi costurilor.

"Hidroelectrica" furnizează între 22-34% din producţia de energie electrică a ţării, fiind cel mai mare producător român de energie. "TotalSoft" are o experienţă de peste 15 ani în implementarea sistemului "Primavera" în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb