HP România propune noi soluţii de imprimare

Dragoş Rizea
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 martie 2006

HP România va lansa în această primăvară o serie de noi imprimante, multifuncţionale şi echipamente de imagine digitală, des-tinate tuturor categoriilor de utilizatori.

Noile echipamente au performanţe superioare în ceea ce priveşte viteza şi calitatea culorii tipărite, sînt mai uşor de folosit şi întreţinut şi au costuri mai mici, atît în utilizare, cît şi la achiziţia lor. Noua serie 3000 (HP Color Laserjet 3000, 3600 şi 3800) de imprimante laser color de birou propune o tipărire la costuri extrem de reduse şi au preţuri apropiate de cele ale imprimantelor laser monocrom cu performanţe similare. Un cost redus, de doar de 0,05 RON / pagina format A4, îl propune şi imprimanta HP Officejet Pro K550. Aceasta este destinată imprimării de volum, în cadrul birourilor în care utilizatorii au nevoie de culoare şi de calitate superioară a imprimării.

Printr-un sistem de patru cartuşe separate, de mare capacitate, HP Officejet Pro K550 tipăreşte peste 2300 pagini A4 pentru cartuşul alb-negru, respectiv 1200 pagini pentru fiecare cartuş color la o viteză de pînă la 37 ppm alb-negru şi 33 ppm color.

Firmele mici şi mijlocii vor găsi pe piaţă şi cinci noi dispozitive monocrom LaserJet All-in-One cu performanţe îmbunătăţite, conectivitate de reţea şi manevrabilitate media sporită.

HP Romania propune pieţei locale două noi modele de imprimante în format mare: HP Designjet 4500 cu viteză mare de tipărire color şi cost redus la imprimarea monocromă şi HP Designjet, destinată pieţei grafice de producţie cu aplicaţii de exterior. Cristian Gîlmeanu, category manager la Imaging and Printing Group, HP Romania spune: "Abordăm o piaţă nouă şi extrem de competitivă, în care succesul e condiţionat de capacitatea de a ne diferenţia. Intenţionăm promovarea unei soluţii la cheie, compuse din hardware, software şi servicii eficiente, şi a unui model de business de risc minim şi profitabil pentru clienţii noştri din sfera serviciilor de tipărire".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb