HTC lansează dispozitivul de navigare Touch Cruise

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 ianuarie 2009

HTC, lider mondial în producerea de terminale inovatoare din punct de vedere al designului şi tehnologiei, anunţă astăzi lansarea ultimului dispozitiv de navigare cu GPS încoporat. Noul HTC Touch Cruise, cu noi îmbunătăţiri faţă de dispozitivul cu acelaşi nume din 2008, aduce un design nou compact şi noi caracteristici ce oferă utilizatorului o experienţă intuitivă şi mai amplă, într-un singur pachet. Modul dispozitivului de identificare a locaţiei a fost perfecţionat pentru a permite utilizatorilor să indice locaţia exactă chiar şi în medii închise - în mod obişnuit acest lucru constituind o problemă pentru dispozitivele cu GPS încorporat.

HTC Footprints

Noul HTC Touch Cruise reprezintă primul telefon ce oferă HTC Footprints, o aplicaţie ce permite utilizatorilor să stocheze momentele speciale prin captarea pe telefon a imaginilor digitale care să poată fi transformate uşor în cărţi poştale digitale. Odată captată, aplicaţia Footprints permite asocierea unor elemente descriptive de tip audio/video sau text pentru locul în care vă găsiţi (restaurant de exemplu) identificând în acelaşi timp coordonatele lor geografice. În plus, folosind coordonatele GPS de identificare a locaţiei, numele fiecărei cărţi poştale digitale poate fi asociat automat informaţiile legate de zona geografică respectivă.

Navigând prin albumul de fotografii, utilizatorii dispozitivului HTC Touch Cruise vor putea să-şi refacă paşii către locaţia exactă din numai câteva atingeri ale ecranului touch. Spre deosebire de alte dispozitive cu funcţionalitate de localizare geografică, HTC Footprints funcţionează cu eficacitate, atât în interior, cât şi în exterior, oferind o înregistrare mai precisă a locaţiei pentru referinţe viitoare sau navigare.

Peter Chou, preşedinte şi CEO HTC Corporation: "Am putut vedea cum tehnologia GPS permite oamenilor să navigheze în locuri noi. Acum, prin intermediul aplicaţiei de localizare HTC Footprints putem observa o schimbare în felul cum interacţionăm şi păstrăm amintirile."

Echipamentul pentru maşină HTC Touch Cruise

HTC Touch Cruise reprezintă şi un sistem de navigare avansat pentru maşină. Odată instalat, dispozitivul HTC Touch Cruise işi schimbă automat interfaţa de utilizare într-una de tip touch, foarte intuitivă asigurând astfel indicaţii de navigare perfecte.

Printr-un design compact şi modern, cu un ecran QVGA de 2.8 inci, noul HTC Touch Cruise reprezintă continuarea angajamentului luat de către HTC pentru a inova în permanenţă, oferind utilizatorilor o varietate de dispozitive create să îndeplinească nevoile fiecăruia.

Noul HTC Touch Cruise va fi disponibil la nivel global începând cu primăvara lui 2009.

HTC Corp. a fost fondată în 1997. Compania crează, produce şi distribuie smartphones şi terminale PDA.

De la înfiinţare, HTC şi-a dezvoltat capacităţile R&D şi a fost pionier în producerea de smartphones şi PDA Phones pentru operatorii şi distribuitorii din Europa, SUA sau Asia. Aceste dispozitive sunt disponibile sub marca HTC sau personalizate cu numele operatorului sau partenerului.

HTC este una dintre cele mai dinamice companii de pe piaţa echipamentelor mobile. Compania este listată la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb