Huawei România se află printre cei mai buni angajatori de pe piaţa locală şi europeană şi în 2024

A.F.
Companii / 19 februarie

Huawei România se află printre cei mai buni angajatori de pe piaţa locală şi europeană şi în 2024

Huawei România se află printre cei mai buni angajatori de pe piaţa locală şi europeană , în cadrul Top Employers 2024, care analizează calitatea mediului de lucru oferit angajaţilor şi oportunităţile existente de dezvoltare personală şi profesională a acestora, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, pentru a obţine această certificare, compania a obţinut calificativ pozitiv la 6 domenii principale de resurse umane, inclusiv subiecte legate de strategia de personal, mediul de lucru, achiziţia de talente, învăţare şi dezvoltare, retenţia angajaţilor, diversitate etc. După finalizarea sondajului online care a cuprins 252 de întrebări şi peste 18 evaluări online, 16 ţări din Europa în care Huawei activează au fost recunoscute ca Angajator de Top 2024, inclusiv Austria, Belgia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Irlanda, Portugalia, Polonia, România, Spania, Elveţia, Suedia, Marea Britanie (ordonate alfabetic).

Compania este recunscută pentru a doua oară drept angajator de top în România şi a cincea oară consecutiv în Europa, fapt care demonstrează că Huawei prioritizează dezvoltarea şi bunăstarea angajaţilor, prin programe extinse de instruire pentru a ajuta angajaţii să-şi îmbunătăţească abilităţile şi să rămână la curent cu cele mai recente tendinţe tehnologice.

,,Este o reală onoare să fim certificaţi pentru a doua oară consecutiv în România cu distincţia Angajator de Top. Acest lucru indică faptul că, dincolo de crearea de soluţii inovatoare în domeniul tehnologiei, Huawei recunoaşte importanţa adoptării unui set coerent de politici şi practici de resurse umane centrate pe oameni şi dezvoltarea acestora. Facem o prioritate din a asculta vocea angajaţilor pentru a rămâne relevanţi pentru ei în ceea ce priveşte aspiraţiile, oportunităţile de învăţare şi creşterea în carieră. La Huawei ne concentrăm pe promovarea unui mediu de lucru favorabil, în care talentul, iniţiativa şi atitudinea responsabilă sunt apreciate şi stimulate, iar angajaţii îşi pot fructifica întregul potenţial.

Susţinem, de asemenea, integritatea, diversitatea şi incluziunea, oferind tuturor angajaţilor oportunităţi egale de a creşte în cadrul companiei. Iniţiativele noastre din România şi de la nivel global reflectă dedicarea continuă în a promova un mediu de lucru fidel valorilor noastre, axat pe reflecţie şi deschis comunicării. Astfel susţinem un cadru sigur, de încredere şi respect, în care angajaţii noştri pot prospera atât personal, cât şi profesional", a declarat Veronica Cristea-Nanu - Senior HR Manager & Business Partner, Huawei Romania

Institutul Top Employers este autoritatea globală de certificare a condiţiilor excepţionale de muncă oferite angajaţilor, ajutând astfel la accelerarea bunelor practici pentru a îmbogăţi universul muncii. Prin programul de certificare al institutului Top Employers, companiile participante pot fi validate, certificate şi recunoscute ca angajator preferat. Institutul a fost înfiinţat în urmă cu peste 30 de ani, iar anul acesta a certificat 2.300 de organizaţii din 122 de ţări/regiuni. Împreună, angajatorii certificaţi au un impact pozitiv asupra vieţii a peste 9.000.000 de angajaţi din întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb