IBM inaugureaza Centrul Global de Distributie Servicii la Bucuresti

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 decembrie 2007

Centrul ilustreaza valoarea unei companii integrate global

IBM a anuntat astazi deschiderea Centrului sau Global de Distributie Servicii (Global Delivery Center - GDC) în România. Centrul are peste 250 de angajati si ofera servicii de dezvoltare aplicatii multilingve si servicii de mentenanta aplicatii unor clienti precum BMW, Intermarket Bank, Panasonic si Agentia Nationala de Cadastru - pentru a nominaliza doar câtiva dintre acestia. Centrul inaugurat în Bucuresti este o componenta cheie a strategiei IBM de a deveni o companie integrata global, permitând clientilor sa valorifice talentul si capabilitatile existente la nivel global in vederea obtinerii unei cresteri profitabile.

«Inaugurarea în Bucuresti a Centrului Global de Distributie Servicii reprezinta o materializare a eforturilor permanente ale IBM în a aborda oportunitatile oferite de pietele emergente, cum este cea din România. Existenta unui rezervor de talente, competentele tehnice si politicile economice favorabile de afaceri califica România ca fiind un loc ideal pentru compania IBM în oferirea unui portofoliu larg de servicii clientilor globali si locali, sprijinindu-i astfel în obtinerea cresterii si eficientei economice », a declarat Mihai Tudor, Country General Manager, IBM România.

Astazi, angajatii Centrului Global de Distributie Servicii din Bucuresti au sarbatorit realizarea a doua obiective importante :

Sustinând angajamentul la nivel global al IBM de a furniza servicii de calitate, Centrul Global de Distributie Servicii din Bucuresti a fost apreciat de Institutul de Inginerie Software Carnegie Mellon® (Software Engineering Institute - SEI) primind certificarea Capability Maturity Model (CMMI) Nivelul 3, una dintre cele mai importante certificari în domeniu in regiune. Aceasta certificare confirma nivelul înalt calitativ al tuturor proiectelor IBM, proiecte care utilizeaza procese standard definite si care sunt subiectul unor îmbunatatiri continue.

IBM a fost nominalizat în Top10 Employer of Choice în România, si este singura companie care a urcat 10 locuri în doar un an, potrivit unui studiu efectuat de Daedalus Consulting. Expansiunea operatiunilor de distributie IBM la nivel global faciliteaza dezvoltarea tehnologiei informatiei si a serviciilor în România prin intermediul metodologiei avansate si a celor mai bune practici, si promoveaza dezvoltarea talentelor locale pentru livrarea acestor servicii. De asemenea, IBM colaboreaza activ cu universitati renumite din România precum Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea "Transilvania" din Brasov, Universitatea "Gheorghe Asachi" din Iasi, Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava si altele.

Parte integranta a retelei IBM de Distributie Globala, alcatuita din peste 80 de centre la nivel global, Centrul din Bucuresti se bazeaza pe experienta IBM în ceea ce priveste livrarea de servicii IT de calitate pentru dezvoltarea aplicatiilor de afaceri, mentenanta, testare si livrarea de solutii bazate pe aplicatii standard precum Websphere, SAP, Oracle. Bazându-se pe competenta si înalta expertiza globale, centrul ofera asistenta clientilor în mai multe limbi inclusiv engleza, franceza, germana, italiana si spaniola. Capabilitatile Centrului Global de Distributie Servicii în ceea ce priveste dezvoltarea de aplicatii complexe si mentenanta ajuta clientii sa se concentreze asupra talentelor interne si resurselor financiare pentru esenta business-ului lor, reducând astfel costurile si optimizând tehnologia pentru a obtine o crestere rapida.

« Investitia în Centrul Global de Distributie Servicii din România este o parte esentiala a strategiei IBM de a deveni o afacere integrata global », a spus Michael Dietz, Vice President, Global Delivery Center Eastern Europe. « Lucrând dincolo de granite suntem capabili sa identificam cele mai bune talente din lume pentru a pune în practica inovatia si a servi setul de clienti globali. Centrul nostru din Bucuresti este un exemplu de integrare, oferind servicii bazate pe combinarea unor capabilitati unice cu tehnologie de vârf, instrumente si procese standardizate. »

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb