IMM-urile din toate industriile pot accesa cel puţin 100,000 de euro pentru digitalizare


Comunicate de presă / 8 septembrie 2020

Sursă foto: Forbes

Sursă foto: Forbes

Peste 60% dintre firmele care nu au putut opera în starea de urgenţă au recunoscut că nu au digitalizat compania şi că acest lucru s-a datorat costurilor prea mari pe care le presupune digitalizarea şi pe care nu şi le permit. Acest procent a rezultat din cercetarea pe care Ingenius Hub, prin reţeaua Ingenius NET, a realizat-o în perioada aprilie- mai 2020. Pandemia a prilejuit înţelegerea importanţei adoptării de instrumente digitale în toate companiile indiferent de industrie sau activitate, demarând o legatură directă între firmele care au performat în pandemie şi nivelul lor de digitalizare.

La iniţiativa Ingenius Hub, prin reţeaua Ingenius NET, Guvernul României a lansat un program de finanţare pentru digitalizarea IMM-urilor din diferite industrii (HG 677/14.08.2020).

Joi, 10 septembrie 2020, Ingenius Hub, prin reţeaua Ingenius NET, organizează prima conferinţă din seria 6/60 cu tema: "Digitalizarea IMM-urilor cu fonduri europene şi modul cum poţi obţine finanţare pentru implementarea proiectului de digitalizare". În cadrul conferinţei 6 companii vor prezenta soluţii aplicate disponibile în acest moment pentru diverse etape de digitalizare a unei afaceri, de la automatizarea unor procese, aplicaţii software, echipamente, platforme e-commerce, cybersecurity, cloud până la dezvoltarea de soft la comandă.

În acelaşi timp, vor fi prezentate şi soluţiile de finanţare nerambursabile pentru digitalizarea afacerilor, disponibile până la sfârşitul anului 2020.

Rodica Lupu, fondator Ingenius Hub, a declarat: "Digitalizarea IMM-urilor în România este deja un proces întârziat. Suntem mult în urmă în toate industriile, ceea ce e un paradox dat fiind competenţele recunoscute ale programatorilor români şi locul fruntaş pe care în avem în topul global pentru calitatea şi acoperirea infrastructurii de IT&C. Este imperios necesar să ajungem cât mai mulţi dintre noi în secolul XXI. Programul guvernamental de digitalizare este insuficient, dar este un prim pas în direcţia corectă. Sper să îşi atingă obiectivul şi să nu ne rezumăm la site-uri şi platforme de e-commerce."

Ingenius NET este un proiect Loop Operations, care reuneşte autorităţi publice, universităţi, patronate şi companii din regiuni şi industrii diferite, care beneficiază de o platformă cu circuit închis de informare, consultare cu privire la acte normative sau iniţiative ale mediului privat, precum şi de facilitare a generării de proiecte strategice în parteneriate multi-regionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb