"Immofinanz" închiriază 16.000 mp din portofoliul său de birouri din Bucureşti

Jose Fierro
Companii #Imobiliare / 13 decembrie 2016

"Immofinanz" închiriază 16.000 mp din portofoliul său de birouri din Bucureşti

"Immofinanz", unul dintre investitorii imobiliari din ţara noastră, a semnat numeroase parteneriate noi şi extinderi ale contractelor de închiriere pe segmentul office local începând cu luna iunie 2016, pentru suprafeţe de peste 16.000 metri pătraţi (mp), se arată într-un comunicat de presă al companiei trimis Redacţiei.

Astfel, investitorul a atras chiriaşi noi prin extinderea acordurilor pentru 11.500 metri pătraţi şi a prelungit contracte existente pentru încă 4.500 metri pătraţi, în şapte dintre clădirile sale de birouri clasa A din Bucureşti.

Sorin Vişoianu, country manager operations România la "Immofinanz", a precizat: "2016 a fost o perioadă de consolidare a operaţiunilor noastre din România, atât pentru segmentul de birouri, cât şi pentru cel de retail. Continuăm să investim în proprietăţile noastre existente şi suntem încântaţi să întâmpinăm noi chiriaşi, mulţi dintre aceştia fiind jucători importanţi în sectoarele lor".

"De asemenea, ultimele cinci luni au adus extinderi semnificative ale acordurilor cu partenerii noştri existenţi, o nouă confirmare a eficienţei strategiei noastre orientate spre chiriaşi", a adăugat Vişoianu.

Printre noii chiriaşi Immofinanz se regăseşte şi grupul media "Ringier", care va ocupa circa 2.500 metri pătraţi în Iride Business Park, compania de producţie TV "Sinnevizyon", care a închiriat peste 2.000 metri pătraţi în Pipera Warehouse şi un actor al pieţei auto din ţară, care a închiriat aproximativ 1.500 metri pătraţi în North Center.

Alţi parteneri noi ai "Immofinanz" includ companii importante, precum "Tymbark", "ND Medhealth" şi "Sterling Cruise", în timp ce "Q's Inn", care operează deja o unitate in North Center, a închiriat încă un spaţiu în Iride Business Park, precizează compania în comunicat.

Pe lângă noile contracte, "Immofinanz" a extins şi prelungit numeroase alte contracte. Chiriaşul pe termen lung "ING" şi-a extins suprafaţa închiriată în S-Park cu peste 1.800 metri pătraţi, în timp ce unul dintre partenerii "Immofinanz" din sectorul pharma a prelungit acordul de închiriere pentru 1.500 metri pătraţi în Iride Business Park. Mai mult, clădirea Bucharest Corporate Center a atins gradul de ocupare de 100% în urma extinderii cu 800 metri pătraţi a suprafeţei alocate chiriaşului existent.

"Immofinanz" este o companie imobiliară comercială care îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail şi birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Principala activitate a Immofinanz include managementul şi dezvoltarea de proprietăţi.

Compania deţine un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,4 miliarde de euro, ce cuprinde peste 360 de proprietăţi. "Immofinanz" este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX - Austrian Traded Index) şi din Varşovia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb