Impact investeşte 260 milioane euro în ansamblul rezidenţial Greenfield

ANDREEA GRUIA
Ziarul BURSA #Companii / 8 noiembrie 2016

Impact investeşte 260 milioane euro în ansamblul rezidenţial Greenfield

Compania Impact SA intenţionează să investeas-că 260 de milioane de euro în complexul rezidenţial Greenfield din Bucureşti.

Ansamblul de locuinţe este prevăzut cu şase faze de construcţie, primele două fiind deja finalizate, iar cea de-a treia având termen de realizare anul 2017.

Reprezentanţii dezvoltatorului ne-au precizat că prima etapă, care se întinde pe zece hectare, fiind formată din şase imobile, a fost finalizată în anul 2010, iar lucrările la cea de-a doua fază au fost terminate în acest an. Cea din urmă este situată pe şapte hectare de teren şi cuprinde 35 de blocuri, ce însumează 924 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere.

Rezervările pentru cea de-a treia fază a complexului rezidenţial au început în luna august a acestui an, construcţia proiectului fiind demarată în iunie. Această etapă urmează să fie construită pe zece hectare şi va cuprinde 39 de blocuri cu regim de înălţime parter plus patru etaje şi parter plus cinci etaje.

Valoarea actualei faze de dezvoltare este de 44 milione de euro.

Cele şase faze ale ansamblului rezidenţial Greenfield au termen de finalizare anul 2022, acestea urmând să se întindă pe 60 de hectare.

Preţul locuinţelor va începe de la 783 de euro pentru un metru pătrat. Astfel, unităţile locative cu două camere vor costa minim 59.980 de euro (fără TVA), iar cele cu trei şi patru camere - 75.980 de euro (fără TVA) şi, res-pectiv, 81.665 de euro (fără TVA).

Sursele citate ne-au precizat: "Locatarii Greenfield sunt familii tinere, în mare parte cu copii, care preferă să locuiască într-un apartament nou cu finisaje de calitate, beneficiind în acelaşi timp de diverse facilităţi de petrecere a timpului liber pentru toată familia: plimbări în aer liber, circuite cu bicicleta prin pădure, locuri de joacă pentru copii, etc".

Investitorul se pregăteşte să înceapă dezvoltarea unui nou proiect imobiliar, ce va avea la bază conceptul după care a fost creat Greenfield Băneasa. Acesta este dispus să achiziţioneze parcele noi de teren pentru dezvoltări ulterioare, investiţiile viitoare fiind estimate la peste 100 milioane euro.

Impact Developer & Contractor SA este o companie listată la Bursa de Valori Bucureşti încă din anul 1996.

Până acum, compania a dezvoltat 16 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti şi la nivel naţional, însumând peste 330.000 de metri pătraţi construiţi şi peste 3.500 de unităţi livrate, a anunţat, recent, CEO-ul companiei Bartosz Puzdrowski. Anul trecut, Impact a înregistrat o cifră de afaceri de 13,8 milioane de euro şi un profit operaţional de 3,1 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb