În 2008, "Siveco" mizează pe proiectele externe

G.D.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 ianuarie 2008

În 2008, "Siveco" mizează pe proiectele externe

"Siveco România" a continuat să îşi menţină şi în 2007 raportul echilibrat intern - extern la nivelul cifrei de afaceri a companiei, ne-a spus doamna Irina Socol, preşedinte & CEO "Siveco România". Acest raport echilibrat a fost păstrat şi din perspectiva veniturilor cu care domeniile sale de expertiză contribuie la formarea cifrei de afaceri. EAS, eBusiness, document management, eLearning, eTraining, eHealth, eCustoms, eAgriculture şi eBanking au adus o contribuţie sensibil egală la cifra de afaceri "Siveco" pentru anul 2007.

Compania "Siveco România" şi-a propus pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri cu circa 20%.

Doamna Socol ne-a declarat: "Ne propunem ca în 2008 să ne consolidăm poziţia de important integrator de software la nivel regional şi să creştem notorietatea internaţională a brand-ului SIVECO. Atingerea acestor obiective presupune o concentrare a eforturilor în direcţia exportului de know-how în dezvoltarea de proiecte informatice complexe. Vom continua să investim şi în piaţa românească, dar ne vom implica şi în tot mai multe proiecte externe, mai ales în cele care prezintă similitudini şi unde putem valorifica la maxim expertiza câştigată la nivel naţional. În concluzie, ne aşteptăm la o creştere a ponderii proiectelor externe în cifra de afaceri a companiei pentru anul 2008."

Pieţe vizate: CSI, Orientul Apropiat şi Africa

Managementul "Siveco" urmăreşte în 2008 extinderea internaţională a afacerilor pe câteva dintre pieţele unde compania este deja prezentă prin proiectele anunţate în cursul anului trecut: CSI (Comunitatea Statelor Independente), Orientul Apropiat şi Africa. Interesul "Siveco" se va îndrepta prioritar către pieţele cu caracteristici similare celei româneşti, cu un potenţial mare de absorbţie a proiectelor informatice în care deţine deja o valoroasă expertiză, subliniază doamna Socol.

"Siveco România" a atins un anumit statut în dezvoltarea sa, în care evoluţia nu se mai face prin acumulări, ci prin salturi calitative. Doamna Irina Socol ne-a declarat :"În această idee, modelul nostru de business are în vedere dezvoltarea cu ajutorul partenerilor, atât în cadrul proiectelor locale cât şi al celor internaţionale. Avem parteneriate atât cu lideri mondiali ai pieţei IT (Intel, HP, IBM, Microsoft, Oracle, Bull etc), cât şi cu lideri ai pieţelor locale pe care activăm. Am devenit un partener solicitat tot mai des pentru furnizarea de soluţii în proiecte complexe şi, la rândul nostru, căutăm constant parteneri pentru înscrierea sub formă de consorţiu la licitaţii internaţionale. Este un fapt confirmat de realitate că accesarea proiectelor interne şi internaţionale de anvergură devine posibilă numai prin consolidarea parteneriatelor cu companii puternice, în condiţiile în care apartenenţa la consorţii devine, de multe ori, cerinţă şi condiţie de participare la proiectele internaţionale."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb