ÎN PRIMUL SEMESTRU Vânzări de 2,5 milioane euro la Ibiza Sol Residence

V.B.
Companii #Imobiliare / 8 iulie 2014

Vânzări de 2,5 milioane euro la Ibiza Sol Residence

Complexul rezidenţial Ibiza Sol Residence din Capitală a avut, în primul semestru din acest an, vânzări de 2,457 milioane euro de aproape două ori şi jumătate mai mari decât în aceeaşi perioadă din 2013, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Compania de consultanţă şi vânzări Premier Estate a tranzacţionat, în primele 6 luni ale acestui an, 21 de unităţi din complexul situat în nordul Bucureştilor, lângă Şcoala Americană.

Vânzările medii lunare înregistrate în primul semestru s-au ridicat la 3,5 unităţi, în schimbul a 409.500 euro pe lună (valoare medie). Preferinţele cumpărătorilor s-au schimbat faţă de anul trecut: cele mai populare locuinţe au fost apartamentele la mansardă, urmate de cele cu 3 camere la parter, iar pe ultimul loc în top sunt cele cu 4 camere.

Comunicatul mai menţionează că, din totalul de 304 locuinţe cu 3 şi 4 camere, în prezent mai sunt disponibile 183 unităţi, distribuite astfel: 20 apartamente cu 3 camere situate la parter, 89 apartamente cu 3 camere situate la etaj, 32 apartamente cu 3 camere situate la mansarda şi 42 apartamente cu 4 camere.

În prezent, apartamentele cu 3 camere de la mansardă au o suprafaţă totală medie de 126 mp şi pot fi achiziţionate la 99.000 euro, în timp ce pentru restul apartamentelor ale căror suprafeţe variază între 130 şi 137 mp, preţurile sunt cuprinse între 125.000 şi 149.000 euro, conchide sursa citată.

Ibiza Sol Residence este un proiect rezidenţial cu design mediteranean, format din 14 clădiri S+P+3 şi un spaţiu verde de 12.000 mp dispus in zona centrala. Complexul este situat în zona Pipera şi a fost finalizat în 2008 de dezvoltatorul spaniol Ibiza Group, cu o investiţie totală de 60 milioane euro.

Premier Estate este o companie de consultanţă şi vânzări asistate specializată în imobiliare, cu o experienţă de 6 ani pe piaţă. În portofoliul său, se află mai multe ansambluri rezidenţiale, precum: Asmita Gardens, Citadella Titan, Circului ParkTower şi Verdi Park Residence. Premier Estate şi-a lărgit portofoliul prin preluarea vânzărilor a două noi ansambluri rezidenţiale: Green Vista Residence şi Doamna Ghica Plaza.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb