ÎN PRIMUL TRIMESTRU, Octagon a semnat contracte de 24 milioane euro

Valentin Busuioc
Companii #Imobiliare / 8 aprilie 2015

Octagon a semnat contracte de 24 milioane euro

Antreprenorul grec de construcţii Octagon Contracting & Engineering a încheiat primul trimestru al anului 2015 cu un portofoliu de contracte semnate în valoare 24 milioane euro, dublul cifrei de afaceri raportate la finalul lui 2014, conform unui comunicat remis azi redacţiei.

Printre clienţii pentru care compania va executa lucrări de construcţii, se numără dezvoltatori imobiliari şi constructori precum Atenor Group, NEPI, Danya Cebus şi Six Management.

Octagon îşi continuă activitatea şi în Iraq (unde şi-a extins activitatea în 2011), semnând un nou contract pentru construcţia unui spital cu o capacitate de 100 de paturi în Bagdad.

La noi, firma a câştigat contractul de execuţie a lucrărilor de arhitectură, instalaţii, electrice, sanitare şi HVAC (încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat) pentru clădirea C din complexul de birouri Hermes Business Campus, situat în Capitală. Contractul semnat cu dezvoltatorul belgian Atenor Group are o valoare de 12 milioane euro. Octagon construieşte în prezent structura clădirii C, iar în 2014 a livrat clădirea B din acelaşi complex.

Alt proiect important contractat de greci la începutul acestui an este extinderea City Park Mall Constanţa. Constructorul mallului este antreprenor de lucrări geotehnice pentru fondul de investiţii sud-african New Europe Property Investments (NEPI) şi execută pereţi mulaţi, grindă de coronament şi ancoraje.

Octagon realizează lucrări geotehnice şi pentru proiectul Timpuri Noi Building Complex (tot din Bucureşti), unde antreprenor general este compania israeliană Danya Cebus.

Ansamblul rezidenţial One Herăstrău Park Residence, situat în Capitală, este alt proiect pentru care Octagon a fost desemnat antreprenor de lucrări geotehnice, în 2015. Compania execută lucrări de incintă şi excavaţii.

În plus faţă de contractele semnate deja, compania mai anunţă că, de la începutul anului până în prezent, a livrat oferte şi poartă discuţii pentru lucrări ce însumează 15 milioane euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb