ÎN PRIMUL TRIMESTRU, Vânzările MOL în România au crescut cu 20% în volum

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 9 mai 2016

Vânzările retail ale Grupului MOL în România (incluzând carburanţi, GPL şi lubrifianţi) au crescut în primul trimestru al acestui an cu 20% faţă de intervalul similar al anului anterior, de la 121 kt (kilotone) la 145 kt, susţinute de extinderea reţelei de benzinării.

În primele trei luni ale acestui an, vânzările de motorină au avansat cu 20%, la 104 kt, în timp ce vânzările de benzină au urcat cu 16%, la 36 kt.

Reţeaua de benzinării MOL în România număra, la finele lunii martie, 206 staţii, ca urmare a extinderii prin achiziţia finalizată anul trecut, cât şi a investiţiilor noi.

Pe ansamblul Grupului MOL, ritmul de creştere a vânzărilor retail a fost în primul trimestru de 10%, la 889 kt. În pieţele din Europa Centrală şi de Est unde Grupul este prezent, cererea de carburanţi a avansat în medie cu 2%, având un efect favorabil asupra operaţiunilor segmentului Downstream.

Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 30 de ţări şi aproximativ 26.000 de angajaţi în întreaga lume. Grupul are peste 75 de ani de experienţă în explorarea şi producţia de hidrocarburi, cu operaţiuni de producţie în 8 ţări şi activităţi de explorare în 13 ţări. Grupul controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 12 ţări, din care peste 200 în România.Grupul ungar controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia şi Croaţia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb