ÎN ROMÂNIA, Lenovo încheie achiziţia diviziei de servere business x86 de la IBM

V.B.
Companii #IT / 6 ianuarie 2015

Producătorii de calculatoare Lenovo (China) şi IBM (SUA) au anunţat astăzi că au încheiat cu succes achiziţia diviziei de servere business x86 în ţara noastră şi au finalizat mutarea angajaţilor IBM x86 şi a operaţiunilor la Lenovo, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Lenovo a încheiat achiziţia diviziei de servere x86 de la IBM la nivel mondial, finalizarea achiziţiei fiind anunţată iniţial la 1 octombrie 2014. Din cauza numărului mare de ţări şi de procese implicate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, firma a anunţat că atât angajaţii, cât şi operaţiunile din aceste regiuni vor fi mutate pe parcursul a câtorva luni, pentru o integrare armonioasă.

Lenovo achiziţionează business-ul de servere IBM x86 în întregime şi se angajează să respecte planul de lansare şi de dezvoltare al produselor, incluzând sistemele integrate Flex şi PureFlex bazat pe x86. Lenovo va continua să inoveze aceste produse. Aşa cum a fost deja anunţat, IBM va continua să ofere mentenanţă în numele Lenovo pentru o perioadă extinsă de timp. Prin urmare, clienţii vor avea parte de o tranziţie lină, fără schimbări în procesul de mentenanţă, se mai arată în comunicat.

De asemenea, Lenovo şi IBM au creat şi o alianţă strategică în care Lenovo va avea rolul de producător original de echipament pentru IBM şi va revinde produse selectate din portofoliul IBM de stocare şi software.

Cu o cifră de afaceri de 39 miliarde dolari, compania chinezească de IT Lenovo produce PC-uri, staţii de lucru, servere, stocare, televizoare şi telefoane inteligente, tablete şi aplicaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb